SHOWBIZ

Teljesen megújult a közkedvelt csatorna: Ezek az új műsorok

Az Ozone TV három vadonatúj műsort tűzött a képernyőjére.
  • Szerző: BDF

Teljesen megújult arculattal indul újra az Ozone TV, Magyarország egyetlen „zöld csatornája”. A -nak Ruff Zoltán vezérigazgató beszélt a legfontosabb részletekről.

Fotó: Ozone TV

„Megújult arculattal és tartalommal indítottuk el az Ozone Tv-t, Magyarország egyetlen „zöld csatornáját”. A nézők által megszokott régi műsorok is új köntösbe öltöztek. Aktualizáltuk, naprakészebbé szerkesztettük az Ozone Televízió egyik közkedvelt műsorát is az Egyenlítőt. Ez egy kimondottan ismeretterjesztő, környezetvédelmi magazin, friss hírekkel, tudományos igényű magyarázatokkal, mondhatni válaszokkal. Hetente egy adásban pedig olyan témákban kezdeményez vitát és ezáltal párbeszédet, ami meghatározó a társadalom, az emberiség jelene és jövője szempontjából. A klímaváltozástól a környezetvédelemig, vagy éppen a természeti katasztrófákig igyekszünk mindent megmutatni a mindennapok híreiből” – mondta el a -nak Ruff Zoltán vezérigazgató, aki hozzátette, három vadiúj műsor is képernyőre kerül.

Ozone Univerzum

„Az első és egyetlen olyan saját gyártású dokumentumfilm-sorozat Magyarországon, amely a világ jelenleg legdinamikusabban működő ágazatával, az űrkutatással foglalkozik. Prioritásként kezelve a hazai kezdeményezéseket, eredményeket ezen a területen. A téma szakértői és kutatói segítik kollégáinkat egy naprakész, aktuális és sok tekintetben unikális műsor elkészítésében.”

Titokzatos Magyarország

„Olyan ismeretlen helyekre kalauzolja el a nézőket, amely valamilyen titkot, érdekességet rejt. Egyszóval, hazánk felfedezetlen kincsei kerülnek napvilágra., mint például: titkos repülőgépgyár Budapest alatt, szellemjárta kastély a Balatonnál.”

Ozone utazás

„A világ országait, városait, tájait mutatja be, mégpedig a műsorvezető-szerkesztő saját nézőpontjából és szemszögéből. Egyedi stílus, humor és történelmi, történeti hitelesség egyaránt jellemzi.”

Az Ozone Univerzum műsorvezetője Rideg Richárd, az Ozone utazás és a Titokzatos Magyarország házigazdája pedig Bárány Róbert lett.

Fotó: Ozone TV

„Egy fiatalos, lendületes és modern, a mai kor kihívásainak mindenben megfelelő televíziót hoztunk létre. Garancia erre a csatorna két ismert arca: Bárány Róbert és Rideg Richárd. Az Ozone Univerzum Rideg Richárd, az Ozone utazás és a Titokozatos Magyarország pedig Bárány Róbert tolmácsolásában kerül majd képernyőre. Az Egyenlítőt pedig közösen vezetik. Fiatalosan laza, lendületes és olykor tabukat nem tisztelő stílusuk mellett, egyéni látásmód, sajátos nézőpont jellemzi karakterüket és műsoraikat is” – tette hozzá Ruff Zoltán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?