SHOWBIZ

Tartasz a görög válságtól? Olaszország is jó választás lehet a nyaralásra. Tilla és Gianni is ott lazít

Tilla és családja már több mint egy hete ott nyaral, mára Debreczeni Zita és Gianni is megérkeztek. Utóbbi páros egyre felszabadultabban posztolgatja a szerelmes képeket.
  • Szerző: Ripost

A Pantheon előtt mutatta meg magát Debreczeni Zita és Gianni, akik Rómában vakációznak. A korábban szemérmes pár szinte sosem posztolt közös képet magukról, úgy tűnt, óvják friss szerelmüket a nyilvánosság elől. Egy ideje azonban egyre felszabadultabbak, és rajongóik legnagyobb örömére már nem félnek megmutatni öszetartozásukat.

Kicsit távolabbra tőlük, de szintén Olaszországban nyaralnak Tilláék is, akik Firenzében kezdték az olasz kalandozást, és Pompei után éppen Nápolyba érkeztek. Tilla nemrég vesztette el édesapját, ami nagyon megviselte, így biztosan ráfért egy kis feltöltődés. Míg Zita és Gianni szerelmes képpel tarol, Tilláék addig a tökéletes családi egységet mutatják be. A műsorvezető legtöbb képén fiaival pózol, egyre inkább felvéve az olasz életstílust:

 

A görögországi pénzügyi válság miatt egyébként sokan választják a többi mediterrán országot a nyaralásra. Pedig az utazási szakemberek szerint nincs ok a pánikra. Ha oda foglaltunk korábban, akkor nyugodtan utazhatunk, de mindenképpen legyen nálunk megfelelő mennyiségű készpénz is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?