SHOWBIZ

Tabukat dönt a TV2 új sorozata

A kedden induló vígjáték sorozat nem csak a humorral igyekszik majd hatni a nézőkre.
  • Szerző: Buster

A kedd este induló Bogaras szülők című sorozat ugyan alapvetően vígjáték, de nem titkolt célja, hogy nyíltan beszéljen olyan tabutémákról, mint a roma kérdés, a társadalmi különbségek, vagy éppen a másság és a gyermeknevelés. Az első epizódban például a Kismenőkben megismert Qian Zita érkezik új tanulóként az iskolába, akit történetesen egy meleg pár fogadott örökbe. A Zita egyik apukáját alakító Horváth Sebestyén Sándor érzi, hogy szerepével fontos hatással lehet a másság elfogadásában.

"Szlovákiában születtem, így azt hiszem teljes mértékben tudok azonosulni mindennemű kisebbség problémájával… Ugyanakkor az előítélettel saját magamban találkoztam először élesen és kemény pofon volt, amikor ezt felismertem. Képes voltam bocsánatot kérni és egy örök lecke lett számomra a dolog. Azóta sem fordult elő velem, hogy valakit a látszat alapján ítéltem meg”

- mondta lapunknak a színész, aki reméli, hogy karaktere megformálásával is hidat építhet a társadalmi többség és melegek közé.

"Azt vallom, hogy minden nőnek van egy férfias oldala, mint ahogy minden férfiban ott él a női énje is. A karakterem megformálásakor igyekeztem előtérbe hozni az én nőies részemet és remélem sikerült ezt úgy megtennem, hogy nem lett túlzó.

A szerepben én magam vagyok jelen, csak történetesen a párom egy göndör hajú  szakállas pasas”

- mondta nevetve a TV2 sorozatának színésze. .

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?