SHOWBIZ

Post-covidosan állt kamerák elé a TV2 új sztárja

Váratlan helyzetekben tör rá a rosszullét, poszt-covidos tünetektől szenved a Sztárban sztár leszek! versenyzője. Csapó Csaba többször is elkapta a koronavírust, alig várja, hogy beoltathassa magát.
címkék:
  • Szerző: Angie

Csapó Csaba felszántotta vasárnap este a Sztárban sztár leszek! színpadát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csaba, mint Lukács Laci (Fotó: TV2)

Még Majka is felpattant a székéből, hogy megtapsolja, olyan hitelesen hozta Lukács Lacit, a Tankcsapda frontemberét. De ki gondolta volna, hogy a pörgős és víg kedélyű férfi komoly egészségügyi problémával küzd. Csaba a -nak elárulta, a koronavírus utóhatásától szenved.

„Nagyon nehéz időszakon vagyok túl, illetve még benne vagyok, de már sokkal jobban érzem magam. Tavaly decemberben kaptam el először a koronavírust. Érdekes, hogy maga a betegség szinte átszaladt rajtam, nagyon enyhe tünetekkel megúsztam, de ami az után történt, nagyon megviselt, még ma is attól szenvedek” – kezdte Csaba, aki szó szerint bepánikolt, amikor előjöttek az első poszt-covidos tünetek.

„Szó szerint halálfélelmem volt, nem mertem elaludni, szorongtam, de ami a legrosszabb, szívprobléma is jelentkezett nálam. Heves szívdobogásom alakult ki majd szívritmuszavarom, amitől nagyon megijedtem, majd alvászavarom lett. Az orvosok szerint, ha minden jól megy, egy idő után elmúlhatnak ezek a tünetek, de kezelni nem nagyon tudják, csak a tüneteket próbálják enyhíteni” – mondta a versenyző, aki szerencsére a produkciója alatt nem lett rosszul, bár ezt leginkább önmagának köszönheti, igyekezett uralkodni magán.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?