SHOWBIZ

Õszintén vallott a folytatásról Palik László

Négy hónap után hétfő este véget ért a TV2 sikermûsora, az Exatlon. A sport realityt imádták, és Palik László is belopta magát a televíziónézők szívébe. A mûsorvezető lapunknak elmondta, mihez kezd most, hogy hivatalosan is véget ért az Exatlon.
  • Szerző: Ripost

Palik László nyolc év szünet után tért vissza a képernyőre, és talán még ő sem számított arra, hogy ekkora sikert érhet el az Exatlon Hungary műsorvezetőjeként. A 57 éves tévés sokat hezitált, amikor Kökény-Szalai Vivien hírigazgató és Fischer Gábor programigazgató megkereste a műsor ötletével. Végül gyermekei unszolására fogadta el a csatorna felkérését. Most, hogy négy hónap után véget ért a produkció forgatása, Palik László a %%-nak elárulta, hogy érzi magát az Exatlon óta, és milyen tervei vannak a jövőt illetően.

Eddig még nem nagyon voltak mindennapjaim, viszont mostantól egy kicsit szeretnék ismét hétköznapi apuka és férj lenni, mert ez már nagyon hiányzott nekem, és remélem, a családomnak is

- kezdte lapunknak Palik, aki azt is elárulta, igazán akkor ért véget az Exatlonnal kapcsolatos munkája, mikor tegnap reggel kezébe kapta a nézettségi adatokat.

"Hiszem, hogy nekünk, televíziósoknak a nézők a főnökeink, ők minősítik a munkánkat a nézettségi adatokon keresztül. Ami ma már tény, hogy az Exatlont végig nagyon sokan nézték, sőt a döntőt és a szuper döntőt választotta a nézők nagy többsége az aznapi kínálatból, hisz minden korcsoportban az Exatlon nyert. Amit vállaltunk, amiben hittünk, azt teljesítettük" - fogalmazott a műsorvezető.

Lapunk természetesen megkérdezte a műsorvezetőt a folytatásról is.  Bár a rajongók reménykednek, az Exatlon házigazdája sejtelmesen nyilatkozott a visszatéréséről. 

"Ez a mi szakmánkban nem így működik.

Nem a műsorvezető joga a tervezés, hanem az őt foglalkoztató csatornáé.

Ezt a szabályt ismerve, és mélyen egyetértve vele, én nem tervezek ma semmit, ahogy az Exatlont sem terveztem.”

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a %% napilap csütörtöki számát az újságárusoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ellenállhatatlan tiramisu receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?