SHOWBIZ

Õszintén beszélt házasságáról Gianni, szerinte néha papucsnak kell lenni

A Nő Comment negyedik adásában is izgalmas témát boncolgattak a sztárok!
  • Szerző: ripost

A Spektrum Home-on szerda este adásba kerülő NőComment negyedik részében, Ábel Anita lerántja a leplet arról, hogy a nézők szerint ki a legszexibb férfi Magyarországon. Az abszolút nyertes a sármos olasz, Gianni lett, aki ennek apropóján megosztotta azt is, mi a véleménye a romantikáról, illetve a hölgyek változó elvárásairól.

„Én romantikus vagyok, de észrevettem, hogy a Zita még romantikusabb férfit akar, ezért sokat változtam. Az esküvő előtt a legtöbb sorstársam odaadó, aztán jön a nagy nap, ami után sokunk abba a hibába esik, hogy elkényelmesedik a házasságban. Ez találkozik a nők egyre nagyobb elvárásával, ami komoly feszültségeket okozhat.

Pedig, ha jót akar az ember, néha papucsként kell viselkedni. Egy férjnek ott kell lennie a felesége mellett, szeretni, megérteni

 – hangsúlyozta Gianni.

„Én azt gondolom, hogy a mindennapokra igaz a mondás, hogy a férfi a fej, ami mindent irányít, a nő viszont a nyak, ami a fejet irányítja” – nevetett az olasz gasztroguru, aki a műsorban üzen feleségének, Debreczeni Zitának is.

Teremteni veletek, nőkkel nem egyszerű, de nekünk férfiaknak ez a legfontosabb dolgunk. Zitának üzenem, hogy mellette leszek örökké!”  szólt Gianni vallomása.

És ezeket olvastad már?