SHOWBIZ

Õszinte vallomás: nehéz napokat élt meg a TV2 sztárja

Ungvári Miklós élvezte az Exatlon Hungary minden pillanatát, ám neki is voltak hullámvölgyei.
  • Szerző: sv

A képernyőn a véghajrához érkezett az Exatlon Hungary, a héten kiderül, ki az a nyolc versenyző, aki tovább küzdhet a fődíjért. A műsor rajongói tovább izgulhatnak kedvenceikért, akik pár napja értek haza a műsor forgatásáról. A Bajnokok alapembere, Ungvári Miklós a %%-nak számolt be az élményeiről, és azt is elárulta, miként élte meg a tábori körülményeket a verseny alatt.

"Maximálisan jól éreztem magam, arra törekedtem, hogy a lehető legjobb formámat nyújtsam a versenyben. Ennek ellenére azonban nekem is voltak hullámvölgyeim.

Édesanyám vette észre, hogy sokszor alárendeltem magam a csapatnak, szomorú voltam, és háttérbe vonultam, de ezt leszámítva  minden egyes pillanatot élveztem

- kezdte lapunknak Ungvári, akinek az elmúlt három hónapban volt ideje átgondolnia a dolgait és átértékelnie az életet. A olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó ugyanis minden évben részt vesz egy hosszabb túrán, ahol amellett, hogy népszerűsíti a sportját, lelkileg is felkészíti magát a kihívásokra, az Exatlon Hungary műsora pedig tökéletes lehetőség volt a számára.

"A kezdetekkor sokat vacilláltam, hogy elvállaljam-e a felkérést, hiszen nem tudtam elképzelni, hogy milyen kihívással állok szemben. Aggódtam, hogy mit fogunk enni és hol fogunk lakni, de amikor megtudtam a részleteket, nem gondolkoztam egy percet sem a válaszon" - jelentette ki az olimpikon, aki azt is elárulta, hogyan viselte a tábori körülményeket. "Volt, hogy nagyon szélsőséges körülmények között edzőtáboroztam, például Indiában, és én ezeket az élményeimet vettem alapul, amikor a táborba kerültünk a csapattal.

Nem voltak megszokott dolgok, viszont jól tudtam lakni, ha akartam, mert amit a másik nem evett meg, az legalább megmaradt nekem

- mondta nevetve Miklós, aki a ma esti adásban Mischinger Péterrel és Esztergályos Patrikkal küzd meg a továbbjutásért.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?