SHOWBIZ

Õszinte vallomás: megcsalta a férje a népszerű műsorvezetőt

A mûsorvezető először beszélt arról, hogyan érezte magát, amikor megtudta, megcsalta a férje.
  • Szerző: Ripost

"Hiszékenynek és butának éreztem magam, amikor kiderült, többször is megcsalt a férjem. De bosszút álltam rajta" - vallotta be a népszerű műsorvezető, Anthea Turner.

Az 56 éves műsorvezető először beszélt arról, hogyan ment tönkre a házassága. "A félelem miatt rossz döntéseket hozunk. Azt sugallja, hogy fogjuk be, hallgassunk, tartsunk ki egy rossz kapcsolatban is. Tudtam, hogy mennek kellene. De a halál könnyebbnek tűnt, mint a válás...".

A műsorvezető végül 13 év házasság után beadta a válást. Kiderült, hogy a férje folyamatosan csalta egy feleannyi idős nővel. Ezután Anthea befordult, saját magát okolta. Megalázottnak és ostobának érezte magát, amiért nem fogott gyanút. A munkába menekült, de tudta, ezzel csak elfedi a bajokat, egyszer csak így is, úgy is szembe kell néznie a valósággal. Ekkor úgy döntött, szakember segítségét kéri. Terápiára kezdett járni.

"Nem vagyok egy bosszúálló típus, de most meg akartam neki mutatni, mit veszített. És azt hiszem, sikerült is bosszút állni. Figyelek magamra, csinosabb lettem, kiegyensúlyozott vagyok. Nagyon jó a viszonyom a volt férjem családjával, talán jobb is, mint neki. Boldog vagyok. És ez a legjobb visszavágás" - mondta a Mirrornak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?