SHOWBIZ

Õszinte vallomás: így vélekedik társairól a TV2 sztárja

Murvai Lívia péntek este búcsúzott az Exatlon Hungary mûsorából.
címkék:
  • Szerző: sv

Utolsó párbajához érkezett az Exatlon Hungary műsora péntek este, ahol a Bajnokok két női versenyzője, Rákóczi Renáta és Murvai Lívia küzdött a bennmaradásért. A két kick-boxos lány nehéz helyzetben volt, hiszen amellett, hogy egymás ellen kellett futniuk a pályán, tisztában voltak azzal is, hogy egyiküknek a játék utolsó szakasza előtt kell búcsúznia. A drámai párbajban végül Reni győzedelmeskedett, így Lívi már nem küzdhet a 20 millió forintos fődíjért.

"Rettenetesen rossz érzés volt részt venni a párbajban, hiszen szerintem mindenkinek a legnehezebb pálya a párbajpálya, emellett azt is szörnyű volt megélnem, hogy Reni ellen kellett futnom.

Bevallom, én ott úgy éreztem, hogy a játék számomra véget fog érni. Túlstresszeltem, nagyon izgultam, így pedig nem tudtam a jó formámat hozni a küzdelem alatt

- kezdte a %%-nak Lívi, aki bár nagyon jól teljesített a versenyben, mégis azt érezte, hogy hátrányból indul a többiekhez képest.  "Elég ijesztő végigmenni valamin, amit te még nem ismersz, de mások igen. Ráadásul engem egy kicsit az is feszélyezett, hogy a vége fele jöttem a játékba, ezért én nem voltam olyan tapasztalt, mint a többiek" - jelentette ki a sportoló, aki már itthonról szurkol a társainak, a jövő héten induló egyéni versengésben, és reméli, hogy a végső győztes a Bajnokok közül kerül majd ki.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?