SHOWBIZ

Szinte senki nem úszta meg: Újabb baleset a TV2-ben

Mindent megtesznek a Csak show és más semmi sztárjai, hogy hétről hétre kifogástalan produkciókkal ejtsék ámulatba a nézőket a TV2 képernyőjén.
  • Szerző: Ripost

Nem könnyű egy hét alatt elsajátítani valami olyasmit, amit korábban soha nem csinált az ember.

A Csak show és más semmi sztárjai ennek ellenére – dacolva a veszélyes helyzetekkel – mindent bevetnek, hogy megmutassák, képesek a feladatokra. Néha szó szerint a testi épségüket is kockára teszik.

Vastag Csabának a gerince sérült meg, amikor múlt péntekre Eke Angélával egy különleges táncot kellett megtanulniuk, melynek az volt a sajátossága, hogy a táncosok a zene ütemére megfeszítik, majd elernyesztik az izmaikat. Egy rosszul sikerült emelés közben azonban az énekes háta hatalmasat roppant. A próbát azonnal be kellett fejezniük, és Csaba sérülésével veszélybe került a produkciójuk. Szerencsére az élő adásban nagyszerűen szerepeltek, de azóta sem jött helyre az énekes háta. Ezen a héten pedig szabadulóművészként kell majd egy kötélen fejjel lefelé lógnia, ami nem igazán segíti a gyógyulását.

Baronits Gábor derekában egy táncos mutatvány során csúsztak szét a csigolyák."A fájdalmak miatt gerincmerevítőben készültem fel a múlt heti adásra, de a produkciónk közben éreztem, hogy hatalmas fájdalom nyilallt a lábamba. Jelenleg is küzdök a problémával, mindennap masszázsra járok” – árulta el a színész.

Veréb Tamás a héten sérült meg.

"Hiába melegítettem be, és készültem fel rendesen a próbára: megtörtént a baj. A produkcióban sokat emelgetjük, és kapjuk el egymást a levegőben. A huszadik ugrásnál, amikor Eke Angi megérkezett az ölembe, nagy fájdalmat éreztem: mintha beledöftek volna egy kést a hátamba. Az e heti adást ugyan fájdalomcsillapítókkal átvészelem, de hogy mi lesz a döntő hetén, azt még nem tudom”

– aggodalmaskodott Tamás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?