SHOWBIZ

Szigorú szabályok: így fesztiválozhatnak a magyar sztárcsemeték

Nem csak a sztárszülők körében népszerû a Sziget, gyermekeik is szívesen látogatnak ki a fesztiválra. A koncertek mellett a családosok ráadásul különböző programok közül is választhatnak, ezért igazi kikapcsolódás lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ettől függetlenül nincs minden szülő egy véleményen.
  • Szerző: ripost

Szerdán hivatalosan is megnyitotta  kapuit a Sziget Fesztivál. Ahogyan a hírességek is nagy érdeklődéssel várják minden évben az eseményt, úgy a gyerekeik is kíváncsiak a legnagyobb sztárok koncertjeire.  Akad olyan szülő, aki  nem engedi csemetéjét fesztiválozni, azonban sokan eleget tesznek a gyerekek kérésének, és szigorú szabályok mellett, de kilátogathatnak a Szigetre.

Applikációval követné ikerfiait Ada

Pintér Adrienn szerint 13 éves gyermekei még túl fiatalok, hogy felügyelet nélkül bulizzanak a Sziget fesztiválon. Ám a csinos műsorvezető tudja, hogy hamarosan eljön az idő, amikor el kell engednie ikerfiai kezeit. Felvilágosult édesanyaként kiváló praktikával tartja majd szemmel őket.

„Még biztosan nem engedem el a fiúkat egyedül. Velem már voltak a Balaton Soundon. Bence egyébként nehezen viseli a tömeget, Bálintot viszont jobban érdekli a bulizás, de egy ponton túl már neki is sok” – mondta el a %%-nak Ada, majd hozzátette: Borzasztó világot élünk. Féltem is őket. Már volt rá alkalom, hogy amikor leengedtem a fiúkat a környékre, egy mobilra letölthető applikáción keresztül figyeltem, hogy éppen merre járnak. Ha néhány év múlva a Szigetre is kimennek majd, valószínűleg lecsekkolom őket.”

Pintér Tibor fia csak szülői felügyelet mellett bulizhat

Pintér Tibor fia, Máté szívesen látogat ki a Sziget Fesztiválra. Ahogy az elmúlt két évben, úgy idén is részt vesz az eseményen, azonban szülei komoly feltétel mellett bólintottak rá a kérésére. A 13 éves fiú kizárólag édesapjával fesztiválozhat.

"Nagy sláger nálunk a Sziget Fesztivál. Máté fiammal már kint voltunk tavaly és előtte is, de szigorúan, csak szülői felügyelet mellett mehet. Rengetegen vannak, szerintem az a természetes, ha ennyi idősen figyelünk rá.  A nagylányom, Janka is nagy fesztiválozó, de ő most már a barátjával bulizik, pár év, és Máté fiam is nélkülünk jár majd szórakozni" - kezdte lapunknak a színész, majd hozzátette: az idei program még kérdéses számukra, hiszen a sok munka mellett alig talál időt a kikapcsolódásra.

Szandi lánya nagy társasággal ment

Az énekesnő vallja, hogy a jó szülő-gyermek kapcsolat alapja a megfelelő mennyiségű kommunikáció, a nyíltság és az őszinteség. Ez náluk jól működik, ezért nem is félti a tizenkilenc éves Blankát, aki idén egy nagy társasággal látogatott ki az Ed Sheeran koncertre.

„Blanka rendkívül éretten gondolkodik, és emiatt nagyon büszke vagyok rá. Felelősségteljes fiatal lány, aki mindenről őszintén beszél nekem és az édesapjának. A Szigetre egy nagy társasággal ment, áldásunkat is adtuk rá, annyit kértünk csak, hogy mindenhova együtt menjenek, ő pedig ezt betartotta” – árulta el a %%-nak Szandi.

Kiss Endi magával viszi fesztiválozni a lányait

A Hooligans dobosa soha nem árult zsákbamacskát a gyerekeinek, szerinte az a legjobb, ha mindent megtapasztalnak.

„A Sziget fesztivál még nem feltétlenül nekik való, de ha velem jönnek nincs gáz. A legkisebb a nyakamba ül, a két nagylány pedig, szépen jön mellettem. Azért legyünk őszinték nem vagyok egy átlagos apuka, az én lányaim már sok buliban voltak, szeretik a pörgést. Mint apa, nyilván szeretném mindentől megvédeni a lányaimat, de azt sem tartom jó ötletnek, ha egy szülő nem mutatja meg a valóságot” – jelentette ki a villámkezű dobos.

Kökény Attila gyerekei nem vágynak a Szigetre

Az énekes nagyon örül, amiért 23 éves fia és 21 éves lánya soha nem vágytak a népszerű fesztiválra. Aggódó édesapaként nem bánja, hogy Aranka és Attila szívesebben töltik máshol az idejüket.

„Az én gyermekeim még sosem jelezték, hogy mennének a Szigetre, és ennek nagyon örülök. Azt gondolom, jó neveltetésben részesítettük őket a feleségemmel, és ezért igényesebb helyeken buliznak inkább. Szerintem a kiskamaszoknak nincs is helyük a Szigeten, ám emellett úgy gondolom, hogy aki inni és drogozni akar, az mindenhol megtalálja a módját. Az én gyerekeim szerencsére nem ilyenek” – fogalmazott a %%-nak az énekes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?