SHOWBIZ

Sziget 2016: Káosz és csalódottság Rihanna miatt

Többórás várakozás, késés, rövidebb koncert, félgőz. Címszavakban ilyen volt a csütörtöki sztárfellépő a Sziget Fesztiválon.
  • Szerző: Ripost

Talán Robbie Williams váltott ki tavaly ekkora érdeklődést, mint csütörtökön Rihanna. Ezrek - köztük a honi celebvilág javával - álltak sorban a Szigeten, hogy bejuthassanak a koncertjére. De mindez csak 2-3 órás várakozás után sikerült.

A %RIPOST% munkatársa több mint három órát várt, a Bors szerint egy nagyobb tömeg ellenőrzés nélkül nyomult át a biztonságiakon.

Bár lekésni így sem tudta senki a nagy fellépést...

A barbadosi popdíva ugyanis úgy döntött, fél órával később kezdi meg a koncertjét, ami így a csendrendelet miatt rövidebb is lett a tervezetnél (csak este 11-ig lehet koncert szabadtéren)A közönség egy része így érthetően fújjolásba kezdett várakozás közben. De a közösségi oldalakon is születtek nem túl kedves bejegyzések.

Mindez nem túl szép annak tükrében, hogy kerek egymillió dollárt, vagyis

majdnem 300 millió forintot kért ezért az egy-két óráért,

sőt, még igen különleges kívánságai is voltak. Ráadásul a szupersztár a Szigeten nem igazán tette oda magát, csak fél szívvel tolta a koncertet, nem úgy, mint pár évvel ezelőtti budapesti fellépésén... Így nemcsak a show előtt, de után is többen adtak hangot csalódottságuknak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?