Létrehozva: 2015.11.18.

Szex, pia, férfikönnyek az RTL Klub képernyőjén

Csütörtök este rajtol az RTL Klub új, saját gyártású sorozata, a Válótársak. A Ripost tudósítójának azonban már most lehetõsége nyílt végignéznie az elsõ két részt, méghozzá szélesvásznon. Az eddig látottak alapján pedig alig várjuk a folytatást!

Három férfi, más-más életszakaszban, más-más anyagi helyzettel, más-más körülmények között. Sorsuk mégis összefonódik az RTL Klub új, saját gyártású sorozatában, a Válótársakban.

Az egyik egy tehetős szalvétagyáros, méregdrága, medencés luxusházzal, két gyerekkel és egy romokban heverő házassággal, amiről igyekszik elhitetni, hogy tündérmesébe illő. Õ Gábor, a férfitrió legidősebb tagja, akit Scherer Péter alakít.

Második hősünk szintén egy kétgyermekes apuka, egy sármos, jó kiállású ingatlanügynök, akinek felesége szép, a háza nagy, az élete pedig látszólag tökéletes. Csak egy a bökkenő: Bálint - merthogy így hívják a Stohl András által megformált karaktert - már évek óta képtelen megállni, hogy ne vigyen minden nőt ágyba, aki egy kicsit is megtetszik neki. Úgy falja a szebbik nem képviselőit, ahogy az alkoholisták vedelik a szeszt, és ennek persze nem lesz jó vége.

Végül itt van nekünk Joci, akit Lengyel Tamás alakít. Õ egy fiatal, roppant jóképű srác, aki történetesen Bálint cégének ingatlanjait újítja fel. Nos, az ő élete sem egyszerű, mivel barátnője iszonyatosan rágörcsölt a gyerekkérdésre. Szonja (Földes Eszter), akinek már kissé az agyára mentek a hormontabletták, folyamatosan a peteérését ellenőrzi, és ezzel annyira Joci agyára megy, hogy a srác egy álmos reggelen úgy dönt, kiszáll a kapcsolatból, vagy legalábbis szünetet kér.

A három férfi magánélete ráadásul pont egyszerre dől dugába, így végül ugyanannak a felújítás alatt lévő háznak a kanapéján kötnek ki, egy doboz sörrel a kezükben.

Így indul a Válótársak, és bár a sztori alapvetően izgalmas, akár unhattuk is volna. Ám mégsem ez történt, sőt! Úgy elvitt minket a cselekmény, a modern képi világ és a zene, hogy észre sem vettük, hogy szünet nélkül két részt is végignéztünk, sőt vártuk volna a folytatást!

Természetesen mindez mit sem érne jó színészi játék nélkül, ám a Válótársakban erre sem lehet panasz! Stohl, aki a pletykák szerint a forgatások alatt összemelegedett Szorcsik H. Vikivel, remekül hozza a bűnbánó férj szerepében tetszelgő szoknyapecért. Már az első két részben kijut neki a forró szexjelenetekből, a drámai pillanatoknál pedig megviselten mered a messzeségbe, ahogy azt kell.

Nem kérdés, hogy a Válótársak az a magyar sorozat, amire megérte éveket várni. Ha kell, vicces, ha kell, szomorú - éppúgy, mint az élet, amit három pasi szemszögéből láthatunk csütörtöktől az RTL Klub képernyőjén.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

ripost.hu

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

vg.hu

Meglepő katonai szövetségest talált Oroszország

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

Íme a magyar Elvis Presley: „Nem vagyok imitátor, én énekes vagyok”

SHOWBIZ

Ez ám a megtiszteltetés: Bangó Margit közös dalra hívta Curtist

SHOWBIZ

Nagy bejelentést tett Ördög Nóra – aztán jött a hideg zuhany

SHOWBIZ

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

SHOWBIZ

Elárulta a Next Top Model Hungary zsűritagja, kiből lesz sikeres modell