SHOWBIZ

Szerinted melyik páros nyeri meg A Nagy Duettet?

Vasárnap végre dalra fakadnak sztárjaink, így kíváncsiak vagyunk rá, szerinted kiknek van a legnagyobb esélye a győzelemre.
  • Szerző: MMB.

A Nagy Duett negyedik évada is biztosan sok meglepetést és vicces pillanatot tartogat számunkra, hiszen celebjeink mindent megtesznek majd a szórakoztatásunkért. Természetesen elképesztő szólójat ne várjunk az amatőr hírességektől, de talán a siker titka itt nem is a tökéletes hangban rejlik.

A %% most a te véleményedre kíváncsi, kommentben szavazz, hogy kiket szeretnél látni a dobogó legfelső fokán!

Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes

A csinos műsorvezetőt a Tényekben nem, vasárnaponként a színpadon viszont annál inkább láthatjuk. Valószínűleg ennek férfi rajongói örülnek leginkább, hiszen formás lábait már nem csak a Mokka székében, hanem táncolás közben is megcsodálhatják.

Pál Dénessel igazán jó páros lehetnek, hiszen mindkettejüknek erős rajongói táboruk van.

Markó Robi és Lola

Tóth Gabi egykori szerelme sem panaszkodhat partnerére, hiszen nem csak profi, de egyben egy nagyon dögös énekesnőt kapott maga mellé.

Az ő párosításuk azért lehet telitalálat, mert Lola énekhangjával, Robi pedig tánctudásával nyűgözheti le a zsűrit és a közönséget is.

Növényi Norbert és Nika

Az olimpiai bajnok birkózó előadására minden bizonnyal sokan kíváncsiak, hiszen nehéz őt elképzelni egy popszám éneklése közben. Nika természetesen minden segítséget megad neki, így lehet, hogy ők lesznek a műsor legnagyobb meglepetései.

Kucsera Gábor és Dér Heni

Az Édes Élet sztárja és bombázó mentora is nagy erőkkel készül az első adásra, és míg Heni elképesztő hangjával, addig a sportoló sármos megjelenésével küzd majd a szavazatokét. Egy biztos, nagyon jól fognak mutatni egymás mellett a színpadon.

Debreczeni Zita és Biga

A csinos modell a Sztárban Sztár egykori szereplőjével énekel majd, akit az átalakulós műsorban sokáig eljuttattak a nézők. Így elképzelhető, hogy Zitával kiegészülve még tovább menetelnek majd, hiszen a dögös celebhölgyért rengeteg férfi rajong.

Kulcsár Edina és Hevesi Tamás

A TV2 szexi műsorvezetője ugyan törött kézzel, de nagy lelkesedéssel vágott bele az előtte álló feladatba. Mentora pedig igazán felkészítheti őt a megmérettetésre, több évtizede van ugyanis már a zeneiparban.

Rubint Réka és Pintér Tibor

A fitneszkirálynő energiái nem ismernek határt, így biztosan egy vidám, kirobbanó produkciót láthatunk majd tőle. Míg operettszínész segítője Réka hangját, addig Schobert Norbi felesége az énekes állóképességét tökéletesítheti majd.

Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia

A negyvenöt éves műsorvezető egy örökifjú énekesnő mellett bizonyíthat, a NOX zenekar egykori tagja ugyanis elképesztően jó formában van. Az persze még kérdéses, hogy mennyire fogják kiegészíteni majd egymást a színpadon.

Schobert Norbi és Keresztes Ildikó

Amikor két energiabomba találkozik, abból csak jó sülhet ki, ez a helyzet a fitneszguru és az énekesnő párosával is. Biztosan felrobbantják majd a stúdiót, ez még azonban nem biztos, hogy a győzelemig repíti őket.

Berki Krisztián és Fésűs Nelly

A TV2 izomcelebje nem örvend túl nagy népszerűségnek, ez viszont most bizonyára előnyére válhat. Sokan szeretnék látni ugyanis olyan szerepben, amiben kényelmetlenül érzi magát, ezért biztosan érkeznek majd rá a voksok. Egy biztos, Fésűs Nellynek lesz talán a legnehezebb dolga…

Cinthya Dictator és Varga Viktor

Az egykori szerelmespár már csak múltja miatt is érdekes, hiszen a legtöbben alig várják, hogy újra egymás mellett láthassák őket. A közös próbák alatt talán még a szerelem is újra lángra lobban köztük.

Keleti Andrea és Peter Srámek

A táncosnő és az énekes kettőse mindenképpen egy érdekes párosítás, hiszen a magabiztos Andreát a fiatal Srámeknek kell majd irányítania. Hogy mennyire sikerül ez neki, az a jövő zenéje, de mindenképpen esélyesek lehetnek a dobogóra.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?