SHOWBIZ

Rossz hír fogadta a kórházból visszatérő Kihívót

Szente Gréta nem számított arra, hogy a kórházból visszatérve egy hatalmas balhé fogadja majd. A Kihívó elmondta a véleményét a történtekről.
  • Szerző: Ripost

Kővári Viktor nem is sejtette, hogy hatalmas port kavar azzal a kijelentésével, amit még a szerdai versenynapon mondott a csapattársainak. A Kihívó úgy fogalmazott: szerinte inkább neki kellett volna mennie a kórházba Szente Gréta helyett, mert nem tudott hozzátenni csapat teljesítményéhez aznap. A csapaton belül többen is kifogásolták ezt a megjegyzést, így Gréti egy hatalmas konfliktusba csöppent, mikor visszatért a klinikáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szente Gréta megbeszélte a problémát Kővári Viktorral is

Szente Gréta megbeszélte a problémát Kővári Viktorral is
Fotó: TV2

„Nem tudtam hova tenni ezt a feszültséget, de amikor kiderült számomra, hogy ismét a kommunikáció hiánya okozta a problémát, érdekesen éreztem magam, mert már sokszor volt ezzel gond a korábbiakban is. Tudtam, hogy csak le kell ülnünk átbeszélni a történteket, mert valószínűleg a csapat is félreértett valamit és Viktor sem demotiváló megjegyzésnek szánta ezt a mondatot” – kezdte lapunknak Gréta, majd hozzátette: megérti, miért értették félre a többiek Viktort. Szerinte a Kihívónak ki kellett volna fejtenie a megjegyzését. Ennek ellenére Gréti tisztában van azzal is, hogy Viktor nem akart rosszat ezzel.

„Nekem jól esett ez a mondat, és az, hogy számít rám a pályán is. Ha ott hallom, akkor is értettem volna, hogy mi van mögötte. A többiek kevésbé vannak tisztában az érzéseivel. Mindig nagyon jól esnek a kívülről jövő pozitív visszajelzések, és segít, hogy tudjak fejlődni. Minden futam előtt tartja bennem a lelket, motivál. Tudom, hogy meg kell tanulnom önmagamat is motiválni, de tényleg sokat számít nekem, hogy ennyire mellettem áll valaki.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?