SHOWBIZ

Sorra távoznak a sztárok a magyar rádiótól

Váratlanul három sztár DJ is otthagyta a Music Fm stábját. A vezetőség sunyinak tartja a felmondó rádiósokat.
  • Szerző: The_M

Ahogy arról a %% is beszámolt, Metzker Viktória váratlanul elköszönt a Music Fm-től, mert másra szeretne koncentrálni. De mint kiderült, nemcsak ő, hanem másik két sztárlemezlovas is felmondott. DJ Newik és DJ Revolution szintén arra hivatkoztak, hogy nem fér bele az idejükbe a rádió a későbbiekben.

A Bors a felmondáshullám miatt megkereste a Music Fm főszerkesztőjét, Juhász Gergelyt, és ő korántsem látja olyan békésen a DJ-kkel való elválást, mint a többi érintett.

"Kedden este játszott Viki, a végén kérdeztem: jön-e a másnapi DJ meetingre? Igent mondott. Mint kiderült, még akkor bement a vezérigazgató irodájába, és otthagyta az ő és DJ Newik felmondását az asztalon. Ezt a sunyi módszert a csapat teljes megdöbbenéssel fogadta. Mindhárman betűről, betűre ugyan azt a dokumentumot juttatták el hozzánk, ebből gondoljuk, hogy ez szervezett döntés volt. Ha kaptak egy jobb ajánlatot, akkor azt korrekt módon meg lehet mondani. Sokat köszönhetnek a Music Fm-nek, mindig mellettük álltunk. A helyettesítésüket órák alatt megoldottuk."

És ezeket olvastad már?