SHOWBIZ

Sokáig rivalizált anyjával Hernádi Judit lánya

Zsófi sokáig úgy érezte, nem tud kilépni anyja árnyékából. Mára megtanulta, hogy mindketten másban erősek.
  • Szerző: Ripost

Hernádi Judit lánya, Zsófi, sokáig nem tudott megbirkózni azzal, hogy édesanyja egy igazi díva, és emiatt nehéz a nyomába érni.

A harmincéves fiatal nő mára viszont elfogadta a helyzetet, rátalált önmagára, és már azt is tudja, miben különbözik ő az édesanyjától.

"Pár éve tele voltam gátlással. Tudtam, hogy még minden területen sokat kell dolgoznom ahhoz, hogy egyáltalán elkezdjek haladni.

Akkor nem láttam az alagút végét, és ez a bizonytalanság okozta a falakat, ami miatt esetleg kerültem interjú közben a szemkontaktust. 

Ma már ez nincs így. Azt gondolom, az a legfontosabb, hogy harmóniában legyek magammal és a világgal" - nyilatkozta a Best magazinnak Zsófi, aki saját zenekarában, a HoneyBeastben énekel.

Azt azonban elismeri, hogy nem egyszerű Hernádi Judit gyerekének lenni. 

"Õ másképp jó nő, mint én vagyok. Nekem vékonyabb a derekam, felrobbantom a színpadot egy koncerten, ő inkább díva vagy filmsztár, és a lába is jobb, mint az enyém.

De ma már nem versenyzek vele. Tizennyolc éves koromig ez így volt, de már lecsengett.

Zsófi ráadásul sokáig abban sem volt biztos, hogy az emberek önmagáért szeretik őt, vagy azért, mert ő Hernádi Judit, a közkedvelt színésznő lánya.

Kemény karma Hernádi Judit gyerekének lenni.

Soha nem használtam ki anyám kapcsolatait, lehetőségem sem lett volna erre, hiszen teljesen más területen dolgozunk. A saját utamat akartam járni, és ezt sokáig nagyon kevesen hitték el."

Zsófi úgy döntött, most, hogy betöltötte a harmincat, életmódot változtat, az utóbbi években ugyanis nem volt ideje a saját testével foglalkoznia. Most már élete jelentős részét teszi ki az edzés, hiszen március óta hetente háromszor személyi edzőhöz jár.

Tudja, messze még a cél, amikor már azt fogja érezni, hogy tetszik saját magának, de úgy döntött, végigjárja az utat, ha törik, ha szakad.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?