SHOWBIZ

Senki sem érti: furcsa dolgot állít a TV2 sztárja

Az Exatlon Hungary nézői nem értik a Bajnokok eredményét.
  • Szerző: sv

Több mint három hónapja küzdenek az Exatlon Hungary versenyzői a 20 millió forintos fődíjért. Míg a Kihívók közül már csak három játékos maradt, addig a Bajnokok csapatában még 7 embernek van esélye a végső győzelemre. Sokan azt gondolnák, hogy ez hatalmas előnyt jelenthet a pirosak számára, azonban a keddi adás óta a nézők nem értik a történteket. Ugyanis a kékek a hét elején ismét hatalmas fölénnyel győzték le ellenfeleiket, annak ellenére, hogy jóval kevesebben vannak csak versenyben, igaz, ez taktikázási lehetőséget is rejt magában. A furcsa helyzet feltűnt az Exatlon Hungary házigazdájának is, akik megkérdezte erről a Bajnokok véleményét.

"Bevallom őszintén, nem értem, mi történt. Három pont előnnyel kezdtétek a versenyt, azt hittem, hogy ezen nagyon nehéz lesz javítani, de aztán zsinórban a kékek hoztak 10 menetet" - fordult kérdően a Bajnokokhoz Palik László. A pirosak csapatkapitánya szerint ők megpróbáltak kellően koncentrálni a feladatra, de a Kihívók ügyesebben vették az akadályokat, hiszen létszámuknak köszönhetően több rutint szereztek a pályán.

"Azt gondolom, a kezdésünkön nagyon jól látszott az akaratunk. Megpróbáltuk komolyan venni ezt a versenyt, azért nálunk ez elég ritka, hogy hét közben erre ennyire koncentráljunk.Megbeszéltük a csapattal, hogy szeretnénk kideríteni néhány dolgot, amit sikerült is, tehát legalább ennyiben nyerhettünk.

Emellett pedig az látszott, hogy a kékek mivel kevesebben vannak, többet tudtak gyakorolni az elmúlt napokban, így hamarabb ráéreztek a verseny menetére

- oszlatta el a kételyeket Dombi Rudolf.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?