SHOWBIZ

Éles vita a TV2 konyhájában: Szó nélkül alakítja át a menüt Edit

Bár egy konyhában az egyik legfontosabb, hogy a versenyzők csapatként működjenek együtt, hamar kiderül, hogy az egyik versenyzőnek erről fogalma sincs.
címkék:
  • Szerző: Buster

Hétfő este elkezdődik a tréning a Séfek Séfe konyhájában. Vagyis összeméri tudását az a 30 versenyző, akik legalább két kést kaptak a séfektől a válogatók alatt. Az első feladatokat öt fős csapatokban kell teljesíteniük, és persze ez éppen elég lehetőséget ad arra, hogy kiderüljön, ki az, aki csapatban is jól tud teljesíteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Az első tréningnapon Wolf András volt a főnök a TV2 konyhájába és a séf fel is adja a leckét a jelölteknek, akiket szinte sokkolt a fél disznók látványa, melyeket nekik kellett feldolgozniuk. Természetesen hamar elszabadul a káosz, majd az indulatok is, miután Csapó Edit diétás szakácsnő önhatalmúlag változtat az előzőleg lefixált menüsoron. Emiatt vitába is keveredik a csapatfőnöknek kijelölt Fuksz Árpáddal és egy másik versenyzővel.

Fotó: TV2

„Mindenki csinálta a saját dolgát, és senkinek nem tűnt fel, hogy Edit céklapürét kezdett el csinálni káposzta helyett. Ezt nem beszélte meg senkivel, nem szolt, amivel felidegesített” - mondta a kamerának a csapattárs. Edit persze nem értette, mi a gond azzal, hogy önállósította magát a konyhában. „Meg sem várták, hogy elmondjam, én ebből mit szeretnék. Azonnal kidobták. Fel tudnék robbanni!”- panaszkodott Edit.

Fotó: TV2

Hogy ez a káosz és egyet nem értés mire lesz elegendő a csapat számára, az kiderül hétfő este 20:40-tól a TV2 képernyőjén.

 

 

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?