SHOWBIZ

Mágikus kalandokba keverednek a Séfek séfe versenyzői

Újabb szórakoztató adással folytatódik a Séfek séfe. A TV2 műsorában ezúttal médiumok, jósok, kéményseprők kóstolják az ételeket.
  • Szerző: ripost

Varázslatos kalandokkal folytatódik szerda este a Séfek séfe. A TV2 sikerműsorába ezúttal 10 kóstoló érkezik, köztük: Frabato mestermágus és Gazsi Gizi jósnő. Most azonban nem a hetedik érzékükre, hanem az ízlelőbimbóikra hallgatnak majd, hiszen túlvilág ide vagy oda, a finom falatokat ők is kedvelik.

„Nekem nagyon számít az esztétika. Ezután a szaglás nagyon fontos, és hogy milyen az íze, az dönt el mindent” – mondta el Frabato.

séfek séfe

Séfek séfe: Frabato, a mestermágus is feltűnik a szerdai adásban
Fotó: TV2

A műsorban Krausz Gábor okozott humoros pillanatokat, amikor epés megjegyzéssel reagált a jósok megjelenésére – olvasható a Metropolon.

„Ha jósnő, akkor nyilván tudja, hogy kik fognak ma győzni. És ha például a kékek, akkor minek kezdjek el én főzni? Ő jósnő, b***meg, megjósolta reggel, hogy ki fog győzni. Jöjjön be, mondja el, milyen kártyát vetett ma, ki győzött, aztán hagyjuk békén egymást, és inkább pihenjünk ma!” – jelentette ki fáradtan Krausz Gábor.

séfek séfe

Krausz Gábor érdekes megállapítást tett
Fotó: TV2

Büntetést kap az egyik séf

Az adásban az önfeledt humor mellett sosem látott izgalmaknak is szemtanúi lehetnek a nézők, amikor az egyik séf megelégeli, hogy a versenyzői nem kóstolják rendszeresen az ételt és egy olyan hibát vét, ami miatt tíz percre kiállítják őt a szabályzat szerint a konyhából.

Hogy pontosan mi történt és ki szegte meg a szabályt, kiderül szerda este 19.55-től a TV2 műsorából!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?