SHOWBIZ

Óriási csavar a Séfek Séfe versenyében: erre senki nem számított

A szerda esti adásban néhány már kiesett versenyző visszakerülhet a műsorba.

Nem várt fordulat következik be a Séfek Séfe szerda esti adásában! A tizennyolc döntősből eddig kilencen estek ki, most azonban a korábban már távozott versenyzők lehetőséget kapnak arra, hogy közülük néhányan visszakerüljenek a műsorba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A meglepő hírt nem csak a bent maradt versenyzők, de a három séf és a kiesettek is megdöbbenve fogadják. „Legyen a mai mottónk az, hogy mindenkinek jár egy második esély. Bizony, ti azért vagytok ma itt, mert visszafőzhetitek magatokat ide, a Séfek Séfe konyhájába” – árulta el az egybegyűlteknek Liptai Claudia.

Fotó: TV2

A még versenyben maradt döntősök vegyes érzelmekkel fogadták a hírt, és a három séf is meglepődött, hiszen ők sem tudták, mekkora fordulat következik be a játékmenetben.

„Ez a műsor, ez a konyha megváltoztatta a véleményemet a meglepetésekről: nem örülök a meglepetésnek” – fogalmazott a piros csapat színeiben versenyző Cser Ádám.

Fotó: TV2

„Mi ez? Egy időutazás?” – kérdezte meglepetten László Andrea.

Hogy végül kik és összesen hányan kerülnek vissza a műsorba a kiesettek közül, kiderül a Séfek Séfe szerda esti adásában, a TV2 műsorán!

És ezeket olvastad már?