SHOWBIZ

Igazi legendák látogatják meg a Séfek séfe stúdióját, nehéz feladatot kapnak a versenyzők

A TV2 sikerműsorának hétfő esti adásában komoly kihívás elé állnak a versenyzők, akiket ezúttal híres focisták látogatnak meg, és értékelik is a főztjüket.
címkék:
  • Szerző: ripost

Izgalmas feladatokkal és váratlan fordulatokkal folytatódik hétfő este a Séfek séfe. A versenyzőknek az adás első részében ismét csapatban kell bizonyítaniuk. Az elkészült (remek)műveket hazai focisták kóstolják meg, a főzés ugyanis ezúttal a futball szabályai szerint zajlik.

séfek séfe

Izgalmas adással folytatódik a Séfek séfe
Fotó: TV2

A kóstolók: Vincze Ottó, Torghelle Sándor, Juhász Roland, Priskin Tamás, Radics Márton (NB1), Szabó Bátor, Éliás Gergely és Miklósvári János lesznek.

Nehezítésképpen a versenyzőknek nem akármilyen menüt kell az asztalra tenniük: a séfek kedvenc gyerekkori ételeit készítik el, és hogy mik lesznek azok, az az esti adásból derül majd ki.

„A főzelékeket nagyon szeretem, mert visszaadják a gyerekkoromat. Nagyon hiányolom a mai egészséges táplálkozásból ezeket a kicsit elfeledett specialitásokat” – mondta el a műsorban Vincze Ottó válogatott labdarúgó.

séfek séfe

Vincze Ottó számára fontosak az egészséges ételek

Torghelle Sándor a rossz gyerekkori tapasztalatai miatt néhány főzeléket a mai napig nem szívesen fogyaszt el, de izgatottan várja, hogy a TV2 műsorában esetleg sikerült formálni az ízlésén egy-egy finom fogással.

„Gyerekként nagyon sokszor rám akarták erőltetni a tökfőzeléket és a spenótot, ezért ez a két főzelék azon ételek között van, amiket nem szeretek. De ha most spenótot vagy tökfőzeléket kapok, meg fogom kóstolni, és nincs kizárva, hogy meg fogja változtatni a véleményemet” – jelentette ki Torghelle.

séfek séfe

Torghelle Sándor két ételt nem szeret annyira
Fotó: TV2

Hogy a neves focisták mennyire lesznek elégedettek az eléjük kerülő étellel, kiderül a Séfek séfe hétfő esti adásában, 19.55-től a TV2 műsorán!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
címkék:
És ezeket olvastad már?