SHOWBIZ

Ennél már nem lehet undorítóbb: Hihetetlen, mit kaptak a TV2 séfjei

Idén a Séfek Séfe mesterszakácsainak döbbenetes „ételekkel” kellett szembenézniük a válogató adások felvételei során. Péntek este feltálalják nekik az igazi mélypontot jelentő borzalmat.
  • Szerző: Buster

A Séfek Séfe idei évadában sok olyan jelentkező próbált szerencsét, akik nemcsak hogy feszegették a mesterszakácsok tűrőképességének határát, de alaposan át is lépték azt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Wolf András, Vomberg Frigyes és Krausz Gábor már azt hihették, hogy mindent (is) láttak és kóstoltak a TV2 gasztroreality-jében, de hatalmasat tévedtek. A péntek esti adásban ugyanis érkezik Németh Ivett, aki minden idők legdurvább konyhai bakiját követte el a konyhastúdióban.

Séfek Séfe

Fotó: TV2

A szlovák származású előadó-műsorvezető-modell-énekes, abban a reményben érkezett a versenybe, hogy tudományával lenyűgözi a séfeket. Ehhez egy különleges alapanyagot, a fürjet választotta, amivel akár durranthatott volna is egy nagyot, de végül az ínyenceknek való madarakban benne felejtette a belső szerveket. Ezzel sikerült alaposan kiakasztani a mestereket. Frici, András és Gábor nem hittek a szemüknek, amikor szembe találták magukat a finoman szólva is gusztustalan belekkel, tüdővel és egyebekkel.

Hogy a Séfek Séfe sztárszakácsai mit mondtak Ivettnek a konyhai fiaskó után, az kiderül 20:40-től a TV2 képernyőjén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?