SHOWBIZ

Feladta a külföldi életét a játék miatt a Séfek Séfe versenyzője

Cser Ádám hatalmas Marilyn Manson-rajongó, imádja a fekete holmikat, ez alól az ilyen színű ételek sem kivételek. A fiatal férfi a TV2 műsora miatt tért haza.
  • Szerző:

Külföldről tért haza Cser Ádám, hogy a Séfek Séfe idei évadában szerepelhessen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 28 éves szakács régóta vágyott már egy lehetőségre, aminek segítségével kitörhet az ismeretlenségből, és nevet szerezhet magának a hazai piacon.

„Mindig is itthon szerettem volna dolgozni, a többéves külföldi gyakorlatom után pedig úgy gondoltam, ideje hazatérni. Ez a műsor egy jó felület arra, hogy megvalósítsam az álmaimat és elismert séf legyek” – mondta el a -nak Ádám, aki gyerekkora óta imád a konyhában sürgölődni.

„Gyakorlatilag egész életemben főztem, minden érdekelt, ami a gasztronómiával kapcsolatos. Kisebb koromban mindig segítettem anyukámnak és nagymamámnak a konyhában, később pedig, amikor anyukám külföldön dolgozott, magamtól elsajátítottam a főzés fortélyait, ami a hasznomra vált a mindennapokban. Na, és persze ezzel már akkor is jól lehetett csajozni” – fogalmazott nevetve Ádám.

A séf álma, hogy egyszer elkészítsen egy teljesen fekete menüsort, ami nem csak ízében, de képi világában is tökéletes. Ezt egyfajta művészi munkaként fogja fel, ami komoly tervezést igényel.

A hétfő esti adásban ebből egy kis ízelítőt is láthat a közönség: Ádám a műsorban egy grillezett halat készít wakame-salátával, fafülgombával, egy fekete tintahalas, mogyoróvajas velutét.

Hogy miként sikerült megbirkóznia a kamerák előtt a feladattal, és hogy megérte-e a műsor miatt felmondania londoni munkahelyén, kiderül ma este, 21.05-kor a TV2 műsorán!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?