SHOWBIZ

Sebestyén Balázs kiakadt: durván kiosztotta a kamuklinikás Alexát

A rádiós a Ripost cikke kapcsán csütörtök reggel élő adásban szólaltatta meg Alexát. Miután befejezték a beszélgetést, keresetlen szavakkal illette a lány tetteit.
  • Szerző: Ripost

Ismét saját magát hozta kellemetlen helyzetbe Koholák Alexa, aki a %% hétfői leleplező cikke óta több helyen próbálta magyarázni a bizonyítványát.

A lány Sebestyén Balázsék reggeli műsorában, élő adásban képtelen volt egyértelmű válaszokat adni a műsorvezetők kérdéseire, ráadásul Balázst is megpróbálta belekeverni a furcsa hitvallásába. 

„Gondolkodtam, hogy magyarázzam el nektek ezt az egészet, de rájöttem, hogy Balázs sok mindent tanult a pránanadiról, úgyhogy úgy mondom el, ahogy én tanultam” – kezdte jókedvűen, ám Balázs gyorsan közbeszólt. 

„Várjál, várjál, a nadi nagyon máshogy működik, ne hasonlítsd a tiedet ehhez. Mert mi nem kérünk pénzt, számlaszámot, nem ígérünk szerelmi kötést és rákból való meggyógyulást” – tiltakozott a rádiós, majd konkrét kérdést intézett a lányhoz.

„Hogy nyitja meg a férjed a pénzenergiát?” – kérdezte Balázs.

„Te ezzel biztos tisztában vagy…” – kezdte Alexa.

„Alexa, ne rám kend!” – vágott közbe Balázs. „Ne keverj bele, nem, nem, nem! Nem foglalkozom pénzenergiával” – tiltakozott a műsorvezető.

A beszélgetés után Sebestyén Balázs fontos üzenetet fogalmazott meg a hallgatóknak, és Alexáékról is elmondta a véleményét.

„Ez egy súlyos karmikus bűncselekmény, beteg, kiszolgáltatott emberektől pénzt elfogadni és hamis gyógyulást ígérni nagyon súlyos. Látod, itt nem kívánom a jogszabály szigorítást, se a rendőrséget, se a NAV-ot. Az univerzum ezt majd helyreteszi. Ez egy karmikus öngyilkosság, ahogy szokták mondani. (...) Ordítva bűzlik, nagyon súlyos bűntett. Hagyd, hogy a karma intézze a dolgát! Aki bajban van, akiről ne adj' isten tényleg lemondanak az orvosok, azok kapaszkodnak mindenbe. A kocsiját eladja, a lakását, hitelt vesz fel. Az életed egy ponton mindennél fontosabbá válik... Aztán jön valaki, aki valójában nem tud segíteni és elveszi az utolsó pénzedet, belekapaszkodsz. Fel sem tudod valójában mérni, hogy jó vagy rossz helyen vagy-e. Ez nem egy kézzel fogható dolog. Legyetek nagyon észnél!” – üzente a hallgatóknak a rádiós.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?