SHOWBIZ

Elmondta, ezért nem hajtana rá Rubint Rékára a TV2 sztárja

Régóta ápol szoros barátságot Rubint Réka és a Sztárban sztár leszek! versenyzője.
  • Szerző: Angie

Múlt vasárnap felrobbantotta a Sztárban sztár leszek! stúdióját a magyar Freddie Mercury, bár ezt inkább a humorával és a flörtölési technikájával érte el, amit jelenlegi mesterénél, Köllő Babettnél vetett be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Fürjes István tehát továbbjutott az előválogatón, amit legjobb barátjának, Rubint Rékának is elújságolt. Kiderült, a fitness lady és Norbi hosszú évek óta ápol jó kapcsolatot Istivel, aki a -nak elárulta, a házaspár nagy hatással volt az életére.

„2003-ban Dunaharasztiban, a vízisípályán ismerkedtünk meg. Tanácsot kértem Norbitól, mert vágytam arra, hogy csinos legyek. Csodáltam Rékát is, aki mindig mindenkinek meg akart felelni és hozzáállásával rengeteget tanított nekem. Felnézek rá, csodálom az elszántságát és mikor azt mondta: 'Minden, amire szükséged van, ott van a sportcipődben' – eldöntöttem, hogy én is a sportot választom. A 19 éves barátságunk alatt rengeteg táborban voltunk együtt, sokat sportoltunk, szórakoztunk” – mesélte az énekes, aki bár a műsorban bevetette flörtölési technikáját, bevallotta, Rékával ezt nem tenné meg soha.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés

„Norbi a barátom, soha nem udvarolnék a feleségének még viccből sem. Van az a mondás, hogy nem elég úriembernek lenni, de annak is kell látszani és én ehhez tartom magam. Nyilván a műsorban ez belefért, és adta is magát, hogy kicsit cicázzak Babettel, de emellett az udvariasság nagyon fontos számomra” – mondta István, aki többek között Norbiéknak köszönhetően ma már bármikor leveheti a pólóját a strandokon, felsőteste igazán figyelemreméltó.

Fotó: TV2

Hogy bekerül-e a Sztárban sztár leszek! élőműsorába, még nem tudni, mindenesetre az előválogatón előadott produkcióját itt újranézheted!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?