SHOWBIZ

1500. adásához érkezett a Ridikül!

A közmédia női talkshow-jának ünnepi műsora 2021. február 22-én 17 órától látható a Duna Televízión.
  • Szerző: ripost

Ezerötszázadik adásához érkezett a Ridikül! Az elmúlt években összesen 1220 órát, egészen pontosan 73250 perc műsoridőt felölelő produkcióban 3133 vendég fordult meg, többségük Dióssy Klárival csevegve az élet hétköznapi, ám fontos kérdéseiről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Ridikül a közmédia női talkshow-ja, amelyben a műsorvezetővel általában három hölgyvendég vitat meg egy bizonyos témát, meglepetésvendégként pedig egy férfi is csatlakozik a beszélgetéshez.

1500. adásához érkezett a Ridikül.

1500. adásához érkezett a Ridikül (Fotó: Draskovics Ádám / MTVA)

Az ünnepi adásban rendhagyó módon fordul a nemek aránya és Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus, Ujvári Zoltán Szilveszter dalszerző, előadóművész, valamint Qka MC az Animal Cannibals együttes tagja mellé hölgyvendég érkezik meglepetésként február 22-én 17 órakor a Duna Televízión.

Ezen a napon a nézők betekintést nyerhetnek a televíziózás kulisszái mögé, a beszélgetésben a meghívottak felelevenítik a tévéhez kötődő kedvenc élményeiket, legyen szó szereplésről, műsorvezetésről, vagy akár csak egyszerűen azokra a műsorokra, produkciókra az elmúlt évtizedekből, amelyekre örömmel tekintenek vissza.

Érdekesség, hogy az 1500 adás során összesen 6048-szor foglalták el a Ridikül vendégfoteljeit. 1789 hölgy és 1344 úr fogadta el a meghívást legalább egyszer, így 3133 vendéggel büszkélkedhet az idén nyolcéves műsor.

Az ünnepi adásban az elmúlt évek legemlékezetesebb pillanatainak felidézése mellett számtalan meglepetést láthatnak a nézők, köztük Dióssy Klári 22 „arcát” is, amely ebben a formában a még neki is újdonság volt.

A hirado.hu hamarosan megjelenő interjújából kiderül, vajon mit tart ridiküljében a közmédia műsorvezetője, emlékszik-e az első adására és valóban van-e 22 különböző arca.

Ridikül 1500 február 22-én 17 órától a Duna Televízión Dióssy Klárival. A műsor hatvan napig visszanézhető a MédiaKlikk felületén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?