SHOWBIZ

Rettegésben élt, egy őrült akarta leszúrni Tóth Andit

Az őrült zaklató sokáig fenyegetőzött, majd tényleg megjelent az énekesnő koncertjén.
  • Szerző: Ripost

Tóth Andi bevallotta, hogy van egy őrült zaklatója, sőt állítja: a különös alak le akarta őt szúrni."Vannak nagyon kedves emberek, de akadnak szép számmal olyanok is, akik túllépik a határt, és ocsmány üzenetet küldenek. Nagyon betegesek, szexuális fétisben szenvednek, és szörnyű dolgokat írnak" - mesélte a Borsnak a húszéves énekesnő, aki a virtuális zaklatást még könnyűszerrel kezeli, és törölte vagy tiltotta a tébolyult rajongókat, de volt, amikor ez kevésnek bizonyult.

Az X-Faktor után egy évvel Andi arra lett figyelmes, hogy a rajongói le­velek között rendre feltűnik ugyanaz a név és arc. A középkorú férfi mindennap írogatott neki a közösségi oldalon. Majd az írogatás egyik napról a másikra fenyegetőzésbe csapott át, miután kiderült, hogy az énekesnő egy zenész kollégájával al­kot egy párt.

"Amikor összejöttem az akkori barátommal, nagyon csúnyákat kezdett el írni. Azzal fenyegetőzött, hogy megöl. Megírta, hogy a következő héten az ő lakhelyén koncertezem, és ő ott fog állni a tömegben, és le fog szúrni. Nagyon ijesztő volt" - magyarázta az énekesnő, akinek kérésére a rendezők azonnal megnövelték a biztonsági őrök számát.

"Tényleg ott volt a nézőtéren. Kiszúrtam, és farkasszemet néztem vele a színpadról. A vér is megfagyott bennem, de erőt vettem magamon, és csak annyit jeleztem a stábnak, hogy ma nem kerülnék közel a közönséghez."

A történet itt még nem ért véget, Andit ugyanis a fellépés után is megtalálta az őrült zaklató. "Az öltözőm egy hosszú folyosóról nyílt, a színpad mellett, és oda igyekeztem, amikor megláttam, hogy az átjáró végében áll. Rémisz­tő jelenet volt. Azonnal szóltam, hogy vigyék el, körbevettek az őrök, és a sofőröm, így nem történt baj" – folytatta a fiatal lány, akinek ezután még évekig írogatott az elme­beteg férfi.

"Szerintem segített, hogy lenyugtattam magam, és azt mantráztam, úgysem lesz baj. De azóta sem tudom, vajon tényleg volt-e nála kés. Blokkoltam őt mindenhol, de valahogy megtalálta egy régi e-mail címem, és még egy éven át, mindennap küldött egy verset. Teljesen értelmetlen, hidegrázós, beteg hangulatú verseket, majd eltűnt" - ért a hátborzongató történet végére Andi, aki szerencsésnek érzi magát, hogy minden baj nélkül megúszta az idegen beteges kötődését.

És ezeket olvastad már?