SHOWBIZ

Republic és Bagossy Norbert A Dal 2021-ben

A Duna Televízió nézői szombaton 19.35-től ismét lebilincselő élő show-ra számíthatnak: a Republic együttes és Bagossy Norbert, a Bagossy Brothers Company énekese közös extra produkcióval készül A Dal 2021 negyedik, egyben utolsó válogató adására.
  • Szerző: ripost

A három évtizede töretlen népszerűségű Republic és Bagossy Brothers lép fel szombat este A Dal 2021 műsorában! Nem lesz idegen számukra a közös zenélés, több sikeres fellépést tudhatnak maguk mögött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Öt-hat évvel ezelőtt Gyergyóban egy hideg koncerten eljátszottunk néhány dalt, éreztük, hogy a Bagossy Brothers Company az a fajta zenekar, amelyik nagy értéket fog képviselni a magyar popzenében, és a jóslataink beváltak„ – mondta Boros Csaba, az EMeRTon-díjas együttes frontembere.

A Republic és Bagossy Brothers esetében két generáció egymásra találásáról van szó, aminek köszönhetően azóta már több közös dal született.

„A Republicot gyerekkoromban rengeteget hallgattam anyukám kis piros walkman-jén. Ugyanazt a lelki világot képviseljük, isteni áldás, hogy most együtt írjuk a dalokat” – tette hozzá Bagossy Norbert, a tavalyi év férfi előadója.

A szinte családi együttműködésben játszó zenészek örömmel tettek eleget A Dal 2021 felkérésének.

Nem igényelt sok próbát a mostani produkció, mert benne van a kézben és a hangban.”

A produkció további különlegessége, hogy Boros Csaba a zenészi pályája mellett a Petőfi Rádió Minek nevezzelek című műsorát vezeti, amelyben a jubileumi show valamennyi versenyzőjével készített interjút.

”A Dal fórum arra, hogy sok tehetség megmutassa magát és dalát, ráadásul sok fajta stílusban mutatkoznak meg az előadók.”

A dalválasztóval kapcsolatos kulisszatitkokért és exkluzív interjúkért érdemes az M2 Petőfi TV-re kapcsolni közvetlenül A Dal 2021 adása után. A Dal Kulisszában 21.50-től az előadók és a zsűri tagjai is reflektálnak a show-ban látottakra, valamint hétről-hétre számtalan érdekességgel szolgálnak a produkciókról.

A Dal 2021 – március 13-ig szombatonként 19.35-től a Duna Televízió műsorán!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?