SHOWBIZ

Rengeteg újdonsággal készült a 2019-es évre az MTVA

Gasztro, divat, és zenei praktikák egyaránt megtalálhatóak a közmédia mûsoraiban.
címkék:
  • Szerző: sv

Gasztroműsor, divat, dizájn, családi történetek és zenei praktikák egyaránt megtalálhatók a közmédia új, januárban induló televíziós műsoraiban.

Divat és dizájn a Duna Televízió képernyőjén

A Duna Televízió szombat délelőtti új műsorának témája a magyar divat, dizájn, formatervezés, iparművészet. Az első adásban többek közt azt is megmutatják, hogyan jelenhetnek meg a széki és a palóc népviselet elemei mai ruhadarabokon, ellátogatnak Várhegyi Éva kalapszalonjába, és bemutatják Karsai Zsófia keramikusművész szívet-lelket melengető tárgyait.

Borbás Marcsi Szakácskönyve – új gasztronómiai sorozat

A főzőműsorok hazai kínálatába igyekszik új színt varázsolni a Borbás Marcsi szakácskönyve című sorozat, amely 2019. január 6-án indul a Duna Televízión Egy klasszikus műfaj, egy igazi főzőműsor elevenedik meg a képernyőn, ám új lendülettel, magával ragadó képi világgal, a Marcsitól és csapatától megszokott színvonalon. A műsor helyszínéül egy régi pajtában kialakított stúdiókonyha szolgál, melyben a sparhelt és az indukciós főzőlap tökéletesen megfér egymás mellett.

Családvarázs már a tévében is Rókusfalvy Lilivel!

Családi talk-show, ahol ismert emberek nyitják meg otthonuk és lelkük ajtaját, és bevezetik a nézőt családi titkaik birodalmába. Carameltől Vastag Csabán és Mikósa Erikán át a Verrasztó tesókig bepillantást nyerünk kedvenceink életébe és elárulják a titkot, szerintük hogyan lehet jó anyává, apává, testvérré, vagyis jól működő családdá válni.

Varázsbolt nyílik Bősze Ádámmal

Emlékszel még Ollivander varázspálca-üzletére a Harry Potterben, vagy a mogorva antikváriusra a Végtelen történet című filmben? Ha igen, akkor tudod, milyen hangulat fogad egy régiségkereskedő ódon üzletében: poros könyvek, pókhálók, évtizedek óta ki nem nyitott szekrények és ehhez hasonlók. Képzeld el most ugyanezt a világot egy zenei antikváriumban! Innen indul a műsor, amelyben időről időre egy-egy, a zenéhez, aktív muzsikáláshoz szükséges, de sokak által nem ismert tárgy, fogalom, téma múltját és adott esetben jelenét mutatják be.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?