SHOWBIZ

Rengeteg pénzzel lett gazdagabb az Exatlon Hungary versenyzője

Sok izgalmas helyzetet láthattak a nézők a mûsor második adásában is.
címkék:
  • Szerző: sv

Az Exatlon Hungary második adása is rengeteg izgalmat tartogatott a nézők számára, hiszen komoly díjért versenyeztek a játékosok. Az első körben egy csapatversenyben kellett bizonyítaniuk, majd a nyertesek egymás ellen küzdhettek meg a félmillió forintért, amit már biztosan hazavihetnek a műsor végén.

A férfiak közül a hatgyermekes édesapa, Kása András nyerte el a pénzjutalmat, akinek családja meghatódva követte otthonról az eseményeket. A %Ripost%-nak András felesége, Brigitta elmondta, nagyon büszke a férjére, és örül, hogy karácsony óta végre láthatják őt.

„Nagyon büszkék vagyunk rá! Hihetetlen érzés, amit itt együtt átéltünk a tévé előtt, elképesztő, ahogy teljesített. Mindenki ezt várta, hogy végre láthassuk, de emellett nehéz elviselni a hiányát” – kezdte Brigi.

Tudjuk, hogy szívből csinálja, és értünk küzd minden nap, de mivel nem tudunk telefonon beszélni, én nagyon rosszul viselem ezt a helyzetet.

"Szerencsére itt vannak mellettem a gyermekeim, akik tartják bennem a lelket, főleg a pici fiunk. Õ mindig azt mondja: ne sírj anya, apa majd jön haza a repülővel!” – mondta Brigi, akinek még jó pár napot ki kell bírnia férje nélkül, hiszen 58 napig forgatnak Dominikán. A családanya azt reméli, lesz lehetőségük majd beszélni a verseny alatt, de addig is minden hétköznap este, otthonról figyelik szerettüket.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?