SHOWBIZ

Rémálommal indult a magyar sztár luxusnyaralása

Rendhagyó vakációja volt Kárász Róbertnek, aki most párja nélkül utazott Ciprusra.
  • Szerző: Totti

Kedvesével, Rózával már háromszor jártak a gyönyörű szigeten, de lányai és nővére még nem. Ráadásul úgy időzítette az utazást, hogy kint ünnepeljék meg testvére ötvenedik születésnapját.

Kárász Róbert ezúttal párja nélkül utazott a „szerelem szigetére.” A tévés megbeszélte Rózával, hogy mivel ők már többször voltak kettesben Cipruson, most azokat viszi a családból, akik még nem voltak a meseszép szigeten.

Róza az édesapjával készül nemsokára a horvát tengerpartra, úgyhogy ez is és a miénk is egy klasszikus családi nyaralás

– mesélte a %%-nak a népszerű műsorvezető. – Elvált szülőként nem árt, ha néha hatszemközt, vagyis most nyolcszemközt van egy édesapa a lányaival. Most a gyerekeké volt a főszerep! De csavartam még egyet a történeten, ugyanis van egy lánytestvérem, aki most töltötte be az egyik kerek évfordulót, így az volt az én ajándékom számára, hogy őt is vittük magunkkal, és kint ünnepeltük meg a születésnapot. Szerettem volna, ha mindenki számára emlékezetes marad ez a nyaralás és mindenki nagyon jól érzi magát, így mindent én szerveztem meg, én találtam ki a programokat, a kirándulásokat. Végül csodálatos tíz napot töltöttünk el együtt Cipruson.”

Pedig elég rosszul indult a nyaralás, Kárász Robiék gépe három és fél órás késéssel szállt fel Budapestről...

Hogy milyen kalandokban volt része még Kárász Róbertéknek, azt elolvashatod a %% napilap csütörtöki számában. Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?