SHOWBIZ

Rekordot döntött az utolsó Trónok harca epizód

Csak az Egyesült Államokban több mint 19 millióan nézték egyszerre az utolsó részt.
  • Szerző: Ripost

Minden rekordot megdöntött a Trónok harca záróepizódja. A nyolcadik évad utolsó részével a teljes szériát lezárták, és a várakozásoknak megfelelően felrobbantotta a nézettségi statisztikákat.

Az epizódot csak vasárnap este, valós időben az Egyesült Államokban 13,6 millióan nézték, ami megdöntötte a sorozat saját, múlt heti rekordját: a végső csatáról szóló részt "csak" 12,5 millióan követték a bemutatóval egy időben. A rekordot eddig a Maffiózók negyedik évadának nyitórésze tartotta 13,4 millió nézővel.

Az HBO összes platformján (tévén, az HBO GO-n és az HBO NOW-n) összesen 19,3 millióan nézték meg a sorozatzáró részt, amely megdöntötte az előző rész 18,4 milliós nézettségét.

A nyolcadik évadot átlagosan és mindenféle megtekintést számolva, részenként 44,2 millióan néztek meg, ami 10 százalékos emelkedést jelent a 7. évadhoz képest.

De hiába nézték rengetegen a Vastrón című részt, a legtöbb rajongó elégedetlen a befejezéssel és csak 3-as osztályzatot adtak rá. Több százezren pedig egy petíciót is aláírtak, amiben követelik, hogy a teljes nyolcadik évadot forgassák újra.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Variációk karácsonyi zserbóra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?