SHOWBIZ

Raktárkoncert: Pápai Joci így vészelte át a karantént – Videó

Pápai Joci számára rengeteg pozitívumot tartogatott a karantén. Sikerült a családjával bepótolni a koncertek miatt kimaradt időt, és új dolgokba is belekezdett.
  • Szerző: Ripost

Sok előadóhoz hasonlóan, Pápai Jocit is megviselte az elmúlt időszak! A népszerű énekesnek a koronavírus-járvány miatt rengeteg koncertjét kellett lemondania, és bár emiatt sokszor mélypontra került, sikerült meglátnia a pozitívumot is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Joci végre bepótolhatta családjával a koncertek miatt kimaradt időt, sőt új dolgokat is kipróbált a karantén alatt, amivel sokszor csalt mosolyt a szerettei arcára.

„Nem tagadom, voltak mélypontok... Szerintem sokak tapasztalták ezt a karanténban. Azt hiszem, mondhatom a családom nevében, hogy sokszor az agyukra mentem, feszült voltam, viszont ebből a nehéz helyzetből is ők húztak ki. Az biztos, hogy a legnagyobb pozitívum a karantén idején az volt, hogy a feleségemmel és a gyerekeimmel tölthettem az időmet. Rá kellett jönnöm, hogy az utóbbi években sok mindenről lemaradtam, de most bepótoltunk mindent. A család a legfontosabb!” – kezdte a -nak Joci, akinek bár rettenetesen hiányzott a színpad és a közönség, új dolgokat is kipróbált.

Sajnos új hobbit nem találtam magamnak, pedig szerettem volna...” – kezdte nevetve Joci, aki még arra is rávette magát, hogy megtanuljon angolul.

„Elhatároztam, hogy végre megtanulok rendesen angolul, de nem volt hosszú életű a dolog, mert a családom már fogta a hasát a nevetéstől a próbálkozásaim miatt. Aztán a gyerekeknek is szerettem volna segíteni a tanulásban, de ott is rá kellett jönnöm, hogy csak rontok a helyzeten. Viszont sikeresen felcsúszott pár kiló a karanténban, amitől most szeretnék megszabadulni” – fogalmazott mosolyogva Joci, aki reméli, hogy hamarosan minden visszatér a megszokott kerékvágásba, és újra több ezer ember előtt énekelhet.

 

A Raktárkoncert-sorozatot a kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagja keltette életre a világjárvány miatt bajba jutott hazai zenei ipar számára. Ezzel 200 előadót és azok háttérembereit segítik. A koncertfilmeket az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában folyamatosan megnézhetőek lesznek. A Lounge Group jóvoltából már a Raktárkoncertek nyilvánosságra kerülését megelőzően számos értékes tartalom válik elérhetővé a kulisszák mögül. A raktarkoncert.hu honlapra és a vonatkozó közösségi média oldalakra folyamatosan kerülnek fel a színfalak mögötti pillatanok képei és a fellépőkről szóló exkluzív fotós, hangos és mozgóképes információk. A Lounge Group a koncertek vizuális világának kialakítása mellett az elkészülő koncertfelvételek technikai véglegesítésében is szerepet vállal.

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?