SHOWBIZ

Raktárkoncert: Fenyő Miklós néha kiszökött a karanténból

Az énekes jól bírja a bezártságot, azonban az önkéntes karantént nem tudta mindig betartani.
  • Szerző: Ripost

Bár betöltötte a 73. életévét, fiatalos lendülettel pattan ki autójából Fenyő Miklós, akit a Raktárkoncert színpadán már várnak a zenésztársai. A Sakál vokál beénekel, halljuk, már hangolnak a zenészek, a szólistának pedig elég egyetlen szám, hogy formába lendüljön. Micsoda a buli!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fenyő a karrierje során ahhoz szokott, hogy sok ezres közönség előtt zenél, most üres garázsban énekel, de ugyanolyan elsöprő energiával.

Fotó: Bors / Végh István

„Ez egy ilyen helyzet, el kell fogadnunk, a lelkesedésünkből viszont nem veszíthetünk, mert akkor semmi értelme az egésznek„ – mondja a buli előtt az énekes.

”A karantént egyébként, az első három hónapban viszonylag jól bírtam, néha ki is szökdöstem, de ma már muszáj visszafognom magam. A fiatalok most a veszélyeztetett korosztály, vagyis veszélyben vagyok – teszi hozzá nevetve.

„Hiszem, hogy hamarosan újra a hús-vér rajongóink előtt koncertezhetünk, akikkel a járvány alatt csak az interneten tudjuk tartani a kapcsolatot. Fontos, hogy a rajongók mindig velünk legyenek, az ismerős arcok a koncerteken, vagy a tömegből felszűrődő lelkes hangok mind megerősítenek bennünket abban, hogy van miért, van kiért csinálnunk azt, amit teszünk” – magyarázta az örök jampi a Raktárkoncert előtt, amelyet a kormány zeneipar számára nyújtott 5,3 milliárdos mentőcsomagja tett lehetővé. Ahogy a többi fellépő, Fenyő Miklós koncertjét is az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában nézhetik meg rajongók.

Fenyő: Most is lelkes vagyok

Fenyő: Most is lelkes vagyok

Közzétette: Borsonline – Bors Szórakoztató Napilap – 2020. október 9., péntek

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?