SHOWBIZ

Raktárkoncert: 12 zenészen segített Szandi – Videó

A sztár a karantén alatt jött rá, hogyan folytatja karrierét a járvány után.
  • Szerző: Ripost

Kirobbanó formában állt színpadra Szandi a raktárkoncert-sorozat legutóbbi felvételén. Az énekesnő zenésztársasihoz hasonlóan szinte teljesen fellépések nélkül maradt az elmúlt fél évben a koronavírus-járvány alatt. Ezért is várta nagyon a magyar kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagjából létrejövő felvételt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: Czerkl Gábor / Bors

„Örömmámor fogott el minket, hogy végre próbálhatunk. Nem csak mi énekesek nem tudunk zene nélkül élni, hanem az emberek se. Az első szerelem, az elős csók vagy csalódás, mindegyik eseményhez egy-egy dalt kötünk” – mesélte Szandi, aki igyekezett minél több zenésztársát hozni a felvételre, amik az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában folyamatosan nézhetőek lesznek.


Fotó: Czerkl Gábor / Bors

„Örülök, hogy ezzel a koncerttel 12 embert segíthetek. Akit csak tudtam,hívtam, hiszen az utóbbi hónapokban az egész szakmánk rettenetesen nehéz helyzetbe került” – tette hozzá Szandi, aki a karantén alatt megmutatta rockos oldalát is. Az EDDA zenészeivel többek között AC/DC és Deep Purple dalokat is feldolgoztak.


Fotó: Czerkl Gábor / Bors

„A közönség az ikonikus slágereimet szerintem még 80 éves koromban is követelni fogja tőlem, ám ahogy az évek alatt én is, a dalaim is megváltoztak. Mára rockosabban szólnak. Mivel önazonos, a közönség szereti az új hangszereléssel megszólaló régi slágereket. Pont ez volt, amit a karantén első időszakában kifejezetten élveztem: rájöttem, merre fogok haladni a következő években. A rockosabb vonal mindig is közel állt hozzánk a férjemmel, Csabival. Ha volt egy kis szabadidőnk akkor rockkoncertre járunk randizni. Sajnos mostanában ez is elmarad” – mondta.


Fotó: Czerkl Gábor / Bors

„Az a póló, amit most viselek a hangbeállításon, saját készítésű. Az egyik oldalon egy „átlagos férj látható, egy sima figura, ami alá odaírtam viccesen „your husband”. A másik oldalra konkrétan Csabit festettem meg. Az Első Emelet Kis generáció lemezborítójáról másoltam. Mert az én férjem egy szuper gitáros! Aláírtam, hogy „my husband”. Úgy gondoltam, hogy egy ilyen fontos napon legyen a szívem felett a párom” – tette hozzá Szandi.

Kulisszatitkok a weboldalon
A Lounge Group jóvoltából már a raktárkoncertek nyilvánosságra kerülését megelőzően számos értékes tartalom válik elérhetővé a kulisszák mögül. A raktarkoncert.hu honlapra és a vonatkozó közösségi média oldalakra folyamatosan kerülnek fel a színfalak mögötti pillatanok képei és a fellépőkről szóló exkluzív fotós, hangos és mozgóképes információk. A Lounge Group a koncertek vizuális világának kialakítása mellett az elkészülő koncertfelvételek technikai véglegesítésében is szerepet vállal.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?