SHOWBIZ

Pély Barnát lelkileg viselte meg a koronavírus

Pély Barna szeptember 20-án jelentette be, hogy pozitív lett a koronavírustesztje, ezért ki kell hagynia a Sztárban Sztár élőshow-ját. A zenész szerencsére azóta felgyógyult, és gőzerővel készül a vasárnapi visszatérésre. Bár szinte teljesen tünetmentes volt, nem tagadja, lelkileg kicsit megviselte a betegség.
  • Szerző: Doris

Tévétörténeti pillanatnak számított, amikor szeptember 20-án Pély Barna helyett a korábban kiesett Horváth Boldi ugrott be a Sztárban Sztár élő show-jába. Barna ugyanis koronavírusos lett, ezért az is kérdésessé vált, hogy egyáltalán folytathatja-e a versenyt. Múlt vasárnap azonban szerencsére kiderült, hogy a szervezete legyőzte a betegséget, ezért szerdán vissza is tért a TV2 stúdiójába, hogy vasárnap tökéletesen alakítsa Ed Sheerant! Barna a -nak mesélt a nagy visszatérésől!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Nagyon jó érzés, hogy újra próbálhatok. Ez a tíz nap egy érzelmi hullámvasút volt. Nagyon rossz volt szembesülni vele, hogy pozitív lett a COVID-tesztem. Aznap otthonról néztem a műsort, ami fájdalmas és felemelő is volt egyben. Drukkoltam Boldinak, hogy jól sikerüljön a produkció. Amikor újrateszteltek most vasárnap, nagy kő esett le a szívemről, hogy negatív lett. Ennek ellenére a kötelező tíz nap karantént le kellett töltenem, szóval ma csatlakozhattam a többiekhez a stúdióban” – kezdte lapunknak az énekes, aki szerencsére tünet nélkül vészelte át a betegséget, csak egyszer volt hőemelkedése.

„Mivel az egyszeri hőemelkedést leszámítva, tünetmentes voltam végig, így nem vesztettem az erőmből annyit. Mondjuk edzeni csak tegnap mertem, a karantén utolsó napján. A lendületemet pedig akkor kaptam vissza teljesen, amikor beléptem a stúdióba, találkoztam újra a többiekkel, akikkel együtt dolgozhatunk tovább a műsoron” – újságolta Barna, aki rendkívül megtisztelő feladatnak tartja, hogy Ed Sheerant alakíthatja, hiszen a világ egyik legjobb dalszerzőjének tartja az énekest, akihez hasonlóan Barna is az elmúlt években egyedül koncertezik. Egy looper és egy gitár segítségével teljes zenekari hangzást varázsol a színpadra.

 

Színpadra lépés előtt szeret elvonulni

Bár Barna igazi kabalája a gitárja, a Sztárban Sztár stúdiójában az most nem lehet vele. A szerencsét hozó hangszer hiányában minden élőshow előtt szeret elvonulni, hogy néhány percig egyedül koncentrálhasson a feladatra, valamint arra az előadóra, akit megformál.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?