SHOWBIZ

Pelus és nyakkendő: online konferencia fiúnevelésről és apaságról

A közelgő Apák napjára (június 21.) készülve az apaság társadalmilag is jelentős és személyes sorsunkban is életbevágó kérdései kapcsán kétnapos, ingyenes online konferencia keretében közös gondolkodásra hívjuk a csalad.hu olvasóit, a témával foglalkozó szakembereket és persze nem utolsó sorban minden jelenlegi vagy jövőbeni apukát.
  • Szerző: ripost

Június 17-én, a konferencia első napján 17:00 órától a fiúnevelés és a férfi értékek vonatkozásában az iskolalelkészként dolgozó Bese Gergő atya és Bedő Imre, a Férfiak Klubjának alapítója osztja meg a gondolatait.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Június 18-án, szintén 17:00 órai kezdettel Dr. Császár-Nagy Noémi klinikai szakpszichológus tart előadást az apahiányos társadalomról, majd Léder László, az Apa Akadémia alapítója beszél a modern kori apaság kihívásairól.

Mindkét alkalommal a konferencia chat felületén várjuk nézőink kérdéseit, melyekre meghívott előadóink készséggel válaszolnak majd előadásaikat követően. A konferencián videóüzenettel mondja el gondolatait az apaságról Böjte Csaba testvér, Kovács Ákos, énekes, Kovács András Péter, humorista és Bárdosi Sándor, olimpiai ezüst érmes birkózó. A konferencia házigazdája: Takács Bence

Regisztráció:https://csalad.hu/csaladban-elni/fiunevelesrol-es-apasagrol-online-konferencia oldalon.

Június 21., Apák napja alkalmából a csalad.hu két héten keresztül a férfivá érés és a modern kori apaság kérdéseit járja körül. Az oldalon interjúk, szakmai cikkek és személyes vallomások, blogok (Tóth Gabi, Schäffer Erzsébet) és vlogok (Bárdosi család) foglalkoznak a fiúk és férfiak családban betöltött pótolhatatlan szerepével és az őket kihívások elé állító szerepkonfliktusokkal.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?