Létrehozva: 2021.10.28.

Kiderült, mihez kezd az Exatlon után Palik László – Videó

Palik László az Instagram-oldalán jelentette be, mihez kezd az Exatlon Hungary után. A műsorvezető az online térbe költözik.

Ahogy arról a lapunk is beszámolt, Palik László nélkül folytatódik az Exatlon Hungary! A műsorvezető a Mannához igazolt, egy hazánkban még sosem látott, teljesen új formátumban tér vissza.

A „Palikék világa by Manna” YouTube csatorna szórakoztató és közéleti videós tartalmakat kínál hetente többször, a brand alatt többféle videós formátum várja majd a nézőket, a Palik Lászlótól megszokott televíziós minőségben. Természetesen Palik rendszeresen feltűnik majd a Budapesten és környékén fogható Manna FM 98,6-os rádiófrekvenciáján is.

Palik Lászlót televíziós karrierje során rengeteg szerepben láthattuk már, amelyeket egytől-egyik csúcsra járatott, most viszont úgy döntött, hogy egy teljesen új platformon, az online térben is szeretné kipróbálni magát. A „Palikék világa by Manna” csatorna igazodik a Manna brand szellemiségéhez, de önálló stílusjegyekkel rendelkezik majd.

Fotó: TV2

„Amibe most kezdünk, hatalmas kihívás számomra, talán az utolsó: a YouTube-ra a világon percenként ötszáz óra anyagot töltenek fel, és ide töltjük fel mi is a tartalmainkat. Olyan mértékű a verseny, ami szinte felfoghatatlan, és ez az, ami engem mindig is érdekelt, és hajtott előre: a verseny az én éltető erőm” – kezdte Palik, aki izgatottan várja a startot.

„A mai nappal létrejön, és november 15-én indul el a Palikék Világa by Manna csatorna, ami egy önálló tartalmi struktúra a YouTube-on. Heti három alkalommal adunk friss tartalmakat: hétfőn, csütörtökön és szombaton, mindhárom alkalommal más-más tematikában. A hétfői adás főként az aktualitásokról szól, ahogy mi látjuk a minket körülvevő világ eseményeit. Lesz kifejezetten sportos tartalom is, amivel a sporthoz való viszonyomat szeretném másoknak is átadni, ez lesz a »Futtában« című formátum, amelyben futás közben beszélgetek meghívott vendégemmel, aki lehet űrhajós, színész, politikus vagy például orvos. A lényeg, hogy futva beszélgessünk, hiszen tapasztalatból tudom, hogy sport közben mi emberek teljesen más arcunkat mutatjuk, mint úgymond nyugalmi helyzetben. Aztán készülni fognak olyan tartalmak is, amelyben olyan kihívásokat kell teljesítenem, amelyek elé a közönség, vagy a kollégák állítanak. Lehet, hogy villamost fogok vezetni, vagy tortát sütök majd, és ha mondjuk elég bátor vagyok, akkor meg is eszem. Emellett olyan epizódok is várhatóak, amelyekben felkeresünk a nyilvánosság elől már jó ideje eltűnt embereket, de időnként toplistát is összeállítunk majd, legyen szó akár az adott hét legjobb futócipőjéről vagy a legnagyobb hazugságairól, szóval bármiről, ami az embereket érdekelheti” – árult el néhányat Palik László a sokszínű csatorna felépítésének részleteiből.

Fotó: Manna Fm.

A „Palikék világa by Manna” három műsorkészítő közös világa, ahol Palik mellett Wágner Tamás kreatív producer és Konyári Edinka szerkesztő is aktív szerepet kap, nemcsak a kamera mögött, hanem a kamerák előtt is. Ebben a világban tehát azt is látni fogják a felhasználók, ami eddig rejtve maradt a színfalak mögött.

Enyedi András, a közösségi rádió ügyvezetője idén nyáron foglalta el pozícióját, és már akkor is a tervei között szerepelt egy olyan, a rádió köré épített multiplatform médiaportfólió létrehozása, amely mind a felhasználók, mind a hirdetők igényeit a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki.

„A munkánk legizgalmasabb része, amikor egy addig még nem létező, új formátumot, egy a megszokottól eltérő médiaterméket fejlesztünk. Ez a folyamat innovációs készséget, kreativitást igényel, és persze egy motivált, szakértő csapatot, amely képes az együtt gondolkodásra és tagjait eltölti az alkotási vágy öröme. Ilyen adottságok mellett készül a Palikék világa by Manna. Nagy várakozással tekintek a projekt elé, hiszen ez egy komoly és nagy lépés a Manna FM életében, amellyel kilép a rádiós keretek közül, és belép az online műsorszolgáltatók világába” – tette hozzá Enyedi András.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Sírt és székeket rugdosva tombolt az NBA szupersztárja - videó

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

borsonline.hu

Remegő hanggal jelentkezett be Ördög Nóra: támadás történt az Ázsia Expressz szállodájában

ripost.hu

Minden kérdésre választ adott a palota: így van jelenleg a rákkezelés alatt álló Katalin

vg.hu

Ezt a moszkvai terrortámadásért – feliratozott rakétákkal lövik az ukránokat az oroszok

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

mindmegette.hu

Elismerésre méltó átalakulás: 33 kiló mínusszal ma már boldogan néz tükörbe Adrienn

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

Íme a magyar Elvis Presley: „Nem vagyok imitátor, én énekes vagyok”

SHOWBIZ

Emlékszel még a Két pasi meg egy kicsi gyereksztárjára? Sokkoló fotók láttak napvilágot róla

SHOWBIZ

Ez ám a megtiszteltetés: Bangó Margit közös dalra hívta Curtist

SHOWBIZ

Nagy bejelentést tett Ördög Nóra – aztán jött a hideg zuhany

SHOWBIZ

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja