SHOWBIZ

Otthonában fogadta az ATV stábját Tarlós István

Portréinterjút készített az ATV Budapest ex-főpolgármesterével, aki először fogadott televíziós stábot a nappalijában. Rónai Egon – az ATV műsorvezetője – előzetesen elárulta: árnyaltabb képet kaphatnak a nézők arról az emberről, aki három évtizedet töltött el a magyar politika frontvonalában. A rendkívüli interjút péntek este 20:30-tól láthatják az ATV-n!
  • Szerző: ripost

Először fogadott televíziós stábot a lakásán Tarlós István, aki mögött három évtizedes politikai munkásság van, ebből az utolsó kilenc évet már főpolgármesterként töltötte Budapest élén.

A portréfilmet készítő Rónai Egon azt mesélte az atv.hu-nak, hogy a főpolgármester bár elfogadott, de mégis ellenfélként kezelt figura volt az elmúlt harminc év javarészében az ATV nézőinek szemében.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

A legutóbbi adatok kivételével azonban – tette hozzá – mégis azt mutatták a felmérések, hogy az ellenzék oldalról is sok szavazója volt.

Külön érdekesség az, ha valakinek lezárul egy több évtizedes hatalmi periódusa, akkor légüres térbe kerül, hiszen – folytatta Rónai Egon – egyik nap még emberek százait, vagy a fővárosban tízezreit irányítja, majd másnaptól már nem, azt nem egyszerű feldolgozni.

Az ATV műsorvezetője elárulta: bár az interjú előtt úgy tervezte, hogy kevésbé fókuszálnak majd a politikára, ez máshogyan alakult. Sok dolgot cáfol majd, és sokat tesz helyre az interjúban – folytatta Rónai Egon – amelyek pletykaszinten felmerültek a személyével kapcsolatban. Egyebek mellett tanulmányai, a nőkhöz való viszonya, de még a Beatles is szóba kerül majd a beszélgetésben, amelyet péntek este tekinthetnek meg a nézők.

A politikusokra jellemző zárkózottság most is megfigyelhető volt, ugyanakkor jókedvűen mesélt olyan eseményekről is, amelyekről korábban nem. Mint például arról, hogyan ismerkedett meg feleségével, vagy arról, milyen volt a kapcsolata a pénzhez és a hatalomhoz.

Rónai Egon szerint mindenképpen árnyaltabb kép rajzolódik ki az interjúból egy olyan emberről, aki harminc éven át vezetett előbb egy kerületet, vagy az egész fővárost. Mindezt úgy, hogy mindannyiszor az emberek választották meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?