SHOWBIZ

Összeomlott az Exatlon első kiesője: Saját magamtól is megijedtem!

Bencsik Lili hősiesen küzdött, de számára sajnos véget ért a játék.
  • Szerző: Ripost

Bencsik Lili számára sajnos gyorsan véget ért az Exatlon Hungary! A 18 éves Kihívó az első párbajban, szoros küzdelemben maradt alul Török Líviával szemben. Bár a fiatal lány csalódott az eredmény miatt, örömmel tekint vissza az elmúlt napokra, hiszen elképesztő élményekkel gazdagodott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Iszonyatosan élveztem már a tudatot is, hogy Dominikán vagyok, és a Kihívók csapatát erősítem. Sajnos az én Exatlonom nem tartott sokáig, ami talán annak is köszönhető, hogy az első három napban eléggé görcsösen mentem a pályákon, nem nagyon hoztam pontot a csapatnak. Úgy gondolom, hogy a negyedik nap érkeztem meg igazán a versenybe, élveztem a futamokat. Ennek ellenére számítottam arra, hogy én leszek Lívi párbajellenfele” – kezdte lapunknak Lili, aki mindent megtett a győzelemért, ám sajnos a párbajban alulmaradt a csapattársával szemben. Azt a nézők is láthatták, hogy a fiatal lányt rettenetesen megviselte a kiesése, csalódottságát nem tudta leplezni.

„Az elmúlt napokban volt időm gondolkozni a történteken. A kiesésem utáni időszak borzasztó volt, kettős érzések voltak bennem. Amikor boldog voltam, akkor a csillagokat is le tudtam volna hozni az égről, másrészről pedig még saját magamtól is megijedtem, mennyire befordultam” – fogalmazott a fiatal Kihívó, aki már itthonról szurkol a társainak.

„Jó itthon lenni, de iszonyatosan fura is. Nagyon rossz volt hazajönni Dominikáról. Az pedig csak tovább nehezít a helyzeten, hogy a tévében látom a többieket, és nagyon elszomorít, hogy én már nem lehetek ott” – mondta Lili, aki természetesen továbbra is a kék csapat sikeréért szurkol.

 

Tele van tervekkel

Lili bár csalódott a kiesése miatt, próbál előre tekinteni, hiszen több célt is kitűzött magának.

„Tettem kint egy ígéretet valakinek. Szeretnék egyetemre menni, diplomát szerezni és nyelvet tanulni. Ez most nagyon fontos számomra, aztán meglátjuk mit hoz még az élet.”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?