SHOWBIZ

Összebalhézott a TV2 két sztárja, mindent rögzített a kamera

Úgy tűnik, hogy a Kihívók között egyre nagyobb a feszültség.
  • Szerző: Ripost

Csúnyán összeszólalkozott az Exatlon Hungary két játékosa. A Kihívók versenyzője, Cservenák Alexa azt nehezményezte, hogy hiába szólt már többször a csapattársának azzal kapcsolatban, hogy miket mond, Deres Ádám annak ellenére sem fogadta meg a kérését. Ebből aztán hatalmas adok-kapok alakult ki, amit a Bajnokok is tátott szájjal figyeltek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Gondold át kétszer légyszíves, hogy mit mondasz! Szóltunk, hogy idegesít, amikor hatvanadjára is elnyomod ugyanazt a poént. Valótlant állítasz! Ne hazudtolj meg se engem, se pedig a csapatot! – fogalmazta meg a véleményét Alexa Ádámról. A személyi edzőnek azonban több sem kellett, azonnal megvédte magát, a három lánnyal szemben.

Nem én kezdtem el ezt a szituációt, ne rám szóljatok! Engem nem érdekel, hogy kamera van, én bele fogok állni ebbe a helyzetbe. Ki vagy te itt amúgy? Velem nehéz összeveszni, de neked sikerült” – fakadt ki Ádám. A vitában először Derzsi Viki és Pap Dorci, majd pedig Besenyei Bogi és Adu László próbált rendet tenni, de úgy tűnik, nem jártak sikerrel. Szerinted melyik játékosnak van igaza?

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?