SHOWBIZ

Orosz Barbara fellázadt: le a pedofil modellfotókkal!

A mûsorvezető őszintén elmondta a véleményét a divatvilág visszásságairól.
  • Szerző: Ripost

Orosz Barbara megelégelte, hogy rengeteg nagy márka tinimodellekkel reklámozza a szexi fehérneműket. A Hálószobatitkok műsorvezetője egy fotót osztott meg követőivel, így illusztrálva okfejtését, miszerint nincs rendben, hogy fiatal modellek hiányos öltözetben, erős sminkben állnak kamera elé.

„Egy gyereklányra szexis fehérneműt adni, amint szerencsétlen koravén sminkben „epedve várja” a Valentin-napot egy gyűrött ágy szélén... Csak az jut eszembe, hogy én az ő korában – ami lehet úgy tizenkét év – szexis fehérnemű helyett még cicás trikót hordtam, és szemérmesen takargattam magam az öltözőben tesióra előtt – kezdte a vörös szépség, és hozzátette, az ő egykori szégyenlősségének egyáltalán nem a neveltetése volt az oka.

Barbara szerint az a minta, amit manapság a televízióban és az interneten látható reklámok közvetítenek a kislányok felé, kifejezetten káros, és még a jó neveltetés esetén is rossz irányba terelheti a tinik fejlődését.

Olyasmibe űzik a nyitott, fogékony gyerekeket, amivel ők nem tudnak mit kezdeni, amit nem is értenek.

"Emiatt is kezdik olyan korán a szexuális életet, amitől aztán sok esetben megrémülnek, és gyorsan ki is égnek” – figyelmeztetett a műsorvezető, aki szerint a kártékony reklámok helyett inkább azt volna szükséges megtanítani a fiatal lányoknak, hogyan kell igazi nőként viselkedni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?