SHOWBIZ

Óriási örömhír: visszatér a képernyőre a magyar műsorvezető!

A közmédia sztárjának nemrég született meg kislánya, Panka, így az utóbbi időben az anyaság örömei töltötték ki mindennapjait.
  • Szerző: ripost

Nemrégiben életet adott második gyermekének Rókusfalvy Lili, ám most visszatért a képernyőre! A közmédia műsorvezetője energiával telve tér vissza a munkába, január 17-től ismét látható lesz az édesapja, Rókusfalvy Pál oldalán, a Családi kör című magazinműsorban. Apa és lánya már nagyon várta a közös forgatást, hogy újra együtt keressék a válaszokat meghívott vendégeikkel a családi életet érintő kérdésekre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTVA

„Szuper érzés volt visszatérni a Családi körbe! A csapat hihetetlen szeretettel várt, és jó volt így is családi körben lenni. Apával is nagyon hiányzott már a közös munka: ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Jó érzés volt, hogy neki is hiányoztam arról a kanapéról. A beszélgetések pedig beszippantottak” – kezdte mosolyogva Rókusfalvy Lili.

Az édesanyának természetesen a forgatások alatt is eszébe jutottak imádott gyermekei, a közel négyéves Boldi, és a néhány hónapos Panka.

„Az egyik téma a késői gyerekvállalás volt, és ott azt hiszem egyszer hangosan fel is sóhajtottam, hogy 'jaj, de hiányoznak a gyerekeim'! Ez csak úgy kiszakadt belőlem, mivel most volt az első olyan alkalom, hogy pár órára elszakadtam a picitől. Persze tudtam, hogy jó kezekben van, hiszen az apukája vigyázott rá.”

A Duna Televízió magazinműsora mellett a Petőfi Zenei Díj gálájának háziasszonyaként is találkozhatnak a nézők Lilivel január 23-án a Duna Televízió kétórás showműsorában, ahol műsorvezetőtársa ezúttal is Harsányi Levente lesz.

„Nagyon várom a Petőfi Zenei Díj átadóját! Hihetetlenül megtisztelő, hogy már harmadik alkalommal lehetek a show egyik műsorvezetője. Fantasztikus érzés, hogy egy ilyen nagyszabású produkcióval térhetek vissza a képernyőre, ahol legendák, és a mai zenei világ legjobbjai lesznek még láthatóak” - fejtette ki Lili, aki már készül az átadóra, lélekben már hangolódik és várja a pörgést, ami ismét körülveszi majd.

Családi kör – vasárnaponként 18.45-től a Duna Televízión!

Petőfi Zenei Díj – 2021. január 23-án 19.35-től a Duna Televízión!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?