SHOWBIZ

Óriási meglepetés az Újratervezésben: visszatalált férjéhez a nehéz sorsú édesanya

A gyermekeit egyedül nevelő Olga sorsa jobbra fordult, és a magánéletükben is változás következett be.
címkék:
  • Szerző: ripost

Boldog véget ért az Újratervezés eheti családjának története. Olga és gyermekei a péntek esti adásban végre átvehették felújított otthonukat, amit boldogan vettek birtokba. A forgatás vége óta azonban sok minden változott Olgáék családjában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A négygyerekes édesanyának nemcsak lakáskörülményei változtak pozitív irányba, de magánélete is rendeződni látszik.

Fotó: TV2

Az elmúlt időszak Olgáék számára fantasztikus változásokat hozott, amikért nagy hálát érez. Kisebb gyermekeinek édesapjával is rendeződött a kapcsolatuk, mert a külön töltött idő rádöbbentette őket, hogy mennyire fontos, hogy egységben tartsák a családjukat.

Fotó: TV2

A férfi mostanra visszaköltözött hozzájuk, és Olgi harmadik közös gyermeküket várja.

Fotó: TV2

Sajnos azonban az anyagi gondjaikat még ezzel a segítséggel sem tudták megoldani, a ház törlesztőrészleteit nem tudták fizetni, és választaniuk kellett, hogy elárverezik a szép otthonukat, vagy ők maguk adják el.

Fotó: TV2

Végül fájó szívvel, de úgy döntöttek, hogy megválnak a háztól, mert így az összes hitelüket ki tudják fizetni, és egy másik településen tudnak új életet kezdeni.

Fotó: TV2

A TV2 és az Újratervezők csapata természetesen sajnálattal vette tudomásul, hogy Olgiék nem a szeretettel és sok munkával újratervezett otthonukban folytatják életüket, de bíznak benne, hogy a segítségükkel a szülők így is jobb sorsot tudnak majd biztosítani a gyerekeknek.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?