SHOWBIZ

Óriási bejelentések a TV2 buliján: Hihetetlen produkciókkal robbantanak!

Vége a titkolózásnak, hétfő este kiderült, milyen mûsorokkal robbant a TV2! Nagy visszatérés, sztárséfek és minden idők legnagyszabásúbb reality-je a képernyőn.
  • Szerző: Buster

Hetek óta mindenki azt találgatja, milyen programokat rejthetnek a TV2 reklámjaiban futó emoji sorok, melyek mindegyike egy-egy új, vagy éppen régebbi, de visszatérő produkció címét rejtették. Hétfő este a Brklynban a csatorna végre lerántotta a leplet.

Az eseményen összegyűlt sztárok és a sajtó munkatársai a nézőkkel egyszerre tudták meg, hogy a Tények után azonnal folytatódik Stohl Andrással a korábban nézettségi rekordokat döntögető A Piramis, és bejelentkezett Máltáról a Majka-Till Attila páros is, akik sztárpárok részvételével forgatják A legbátrabb páros című produkciót mely eddig a világ számos országában volt sikeres.

Elsőként érkezik a Masterchef VIP, amelyben 27 sztár ragad esténként  fakanalat, vagy éppen jóval bonyolultabb konyhai eszközt, hogy megküzdjenek egymással a konyhában. A műsort Ördög Nóra vezeti és Nyíri Szása illetve Mizse János mesterszakácsok bírálják el a versenyzők gasztronómiai tudását. Olyan sztárok állnak a konyhapultok mögé, mint Csomor Csilla, Demcsák Zsuzsa, Janicsák Veca, Gesztesi Károly, vagy éppen Árpa Attila.

"Az a helyzet, hogy a Masterchef VIP forgatásai már véget értek, és elmondhatom, hihetetlenül jó műsorfolyamot készítettem. Barátságok szövődtek, még annak ellenére is, hogy nekem kicsit feladatom volt, hogy éket verjek a versenyzők közé, de legalábbis némi feszültséget generáljak.

Nos, nem sikerült! Viszont az elmondható, hogy az én szakácsművészetem úgy is szintet lépett!

Még úgy is, hogy egyetlen főzőlapot sem kapcsoltam be a forgatások alatt”

- mondta nevetve a sajtótájékoztató és a műsor háziasszonya Ördög Nóra.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?