SHOWBIZ

Óriási bejelentés: új helyre költözik a Telekom VOLT Fesztivál!

A részletekről a szerdai sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők a budapesti Akvárium Klubban, ahol Sopron polgármestere, a Magyar Telekom kommunikációs vezetője és a Halott Pénz frontembere is tiszteletét tette.
  • Szerző: Ripost

Június 25-én új helyszínen nyitja meg a kapuit a Telekom VOLT Fesztivál!

A kormány közel egymilliárd forintos támogatásának köszönhetően egy újonnan kiépült szabadtéri fesztiválhelyszínen, a korábbi szomszédságában várja a látogatókat.

Ennek értelmében még legalább 10 évig Sopron ad otthont a VOLT-nak. Idén is világhírű előadókat sikerült meghívni: itt lesz Slash, a Papa Roach, és a Black Eyed Peas is.

"A világ egyik legzseniálisabb gitáros ikonja, Slash már másodszor játszik a fesztiválon. Csakúgy, mint a Papa Roach, de jön a fékezhetetlen energiával tomboló Slipknot, a legendás kaliforniai hip-hop csapat, a Cypress Hill, az újra aktívan koncertező Ugly Kid Joe, a svéd dancemetal zenekar, az Amaranthe, az ismét az eredeti triófelállásban turnézó Black Eyed Peas pedig az összes slágerét elhozza a VOLT közönségének" - mondta el a szerdai sajtótájékoztatón Fülöp Zoltán főszervező.
 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?