SHOWBIZ

Durva, mi történt Ördög Nórával forgatás közben

Nem sokan lettünk volna a kétgyermekes műsorvezető helyében!
címkék:
  • Szerző: Doris

Ördög Nóra nem ma kezdte a tévés szakmát, az Ázsia Expressznek köszönhetően pedig jócskán barangolt már érdekes tájakon, sokszor kiszámíthatatlan körülmények között munka közben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Durva, mi történt Ördög Nórával a Totem forgatásán

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

Arra azonban, ami az augusztusban startoló kaland-reality, a Totem forgatása közben várt rá, egyáltalán nem volt felkészülve! A stáb idén májusban forgatta az elképesztő izgalmakat tartogató műsort a festői szépségű Bakonyban, és bár a táj valóban gyönyörű volt, az időjárás cseppet sem volt kegyes Nóriékhoz. A kétgyermekes műsorvezető többször is embert próbáló szituációba keveredett.

„Nagyon kemény volt az egész! Így visszanézve az első részt, nem is annyira jött át, hogy milyen hideg volt, mennyire fújt a szél Bár az látszott, hogy a szememből végig folyt a könny, alig tudtam nyitva tartani. A szavakat is nehezen tudtam formálni, annyira fújt az arcomba a szél. Nem volt még soha ilyen szélsőséges időjárási körülmény egyik műsor alatt sem. Ez volt életem legdurvább forgatása. Fizikailag ez volt a legnagyobb kihívás, sziklára is másztam. Ha azt mondják nekem, hogy menjek fel a hegytetőre, akkor felmegyek, ha pedig beleraknak egy medencébe, amiben cápák úszkálnak, akkor ott mondom a felkonfot, mert ez a dolgom” – nevetett Nóri, aki a forgatáson gyakran gondolta, hogy egy rejtett kamera figyeli és teszteli őt, hogy még mit bír ki.

A műsorvezető azt is elárulta a -nak, hogy eljátszott a gondolattal, milyen lenne játékosként kincset keresni és sokszor kőkemény fizikai feladatokat teljesíteni, de végül úgy érezte, jobb, hogy műsorvezetőként vett részt a Totem kalandjában.

„Gondoltam rá, hogy milyen jó lenne ott küzdeni, de a végére arra jutottam, hogy tulajdonképpen így is ott vagyok, benne vagyok, nagyon átérzem a többiek helyzetét, de mégsem kell jurtában aludnom, és nem esik semmi a fejemre. Nem tudom, fizikailag vagyok-e olyan szinten, hogy fel tudjam venni ezt a tempót, de biztos, hogy elvinne a hév” – fejtegette Nóri, aki alapvetően csapatjátékosnak tartja magát, így szerinte a többiekkel jól kijött volna.

A farkasok küzdenek a szarvasokkal

Az augusztus 22-én startoló Totemben két sztárcsapat küzd egymással, a farkasok és a szarvasok.

A szarvasok csapatát erősíti majd: Csősz Boglárka, Oczella Eszter, Oczella Krisztina, Baronits Gábor, Hamvai PG, Nagy Zsolt Leo, Szőke Zoltán, valamint instruktoruk, Novák Zalán. Varga Ferenc vezetésével ellenük szállnak majd harcba a farkasok: Völgyesi Gabi, Horváth Csenge, Szabó Dóra, Busa Pista, Ekanem Bálint Emota, Krausz Gábor és Varga Viktor. Ördög Nóra a kincsgyűjtés és a párbajok helyszínéről, a Totem-hegyről követi majd figyelemmel a kalandorok küldetéseit.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?