SHOWBIZ

Öngyilkos lett a tévésztár testvérpár: az erdőben találtak rájuk holtan

Az ikrek együtt töltötték az utolsó estéjüket és együtt vetettek véget az életüknek.
  • Szerző: Ripost

A bazi nagy amerikai roma lagzi sztárjai, Billy és Joey Smith egy tábortüzet rakott az utolsó éjszakáján, és „csak együtt akartak lenni” – mondta Nicola Mullins nyomozó, a Kenti Rendőrség munkatársa.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A testvérpár holttestét karácsony után három nappal találták meg a sevenoaksi erdőben. A fiúk itt töltötték a gyerekkorukat, ezért választották ezt a haláluk helyszínéül is.

A haláluk előtt postán búcsúlevelet küldtek a nagybátyjuknak és a nagynénjüknek. Amikor a nagybácsi kézhez kapta a levelet, azonnal értesítette a rendőrséget.

„Úgy döntöttük, magunk mögött hagyjuk ezt az életet. Megtalálsz minket az erdőben, ahol régebben tábortüzet gyújtottunk. Vigyázz magadra. Mi ott leszünk, ahol lenni szeretnénk” – állt a levélben.

A két 32 éves férfi halála előtt a tűz mellett whiskey-t iszogatott, belekarcolták egy fába, hogy 2020, eltették a személyes irataikat a zsebeikbe, egy közös képüket is magukhoz vették, majd végeztek magukkal.

Az most derült ki, hogy Billy halála előtt egy hónappal már antidepresszánst szedett a szorongására és a depressziójára. Orvosának azt mondta, nem látja semmi értelmét az életének, nincsenek igazi emberi kapcsolatai, csak az ikertestvérére, a nagynénjére és a nagybátyjára számíthat. De egyedül érezte magát így is.

Joey-nál 2018-ban hererákot diagnosztizáltak, és bár a rákból sikerült kigyógyulnia, az élete megváltozott. Halála előtt nem sokkal jelentette be a felesége, el akar válni és a férfi is depresszióba süllyedt.

Végül közösen határozták el, véget vetnek az életüknek, mert egyikük sem akart a másik nélkül élni.

„Együtt jöttek a világra, és együtt távoztak egy másikba” – mondta a két férfi családja a Daily Star szerint.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?