SHOWBIZ

Október 13-án újra ingyenes Fitbalance az Arénában

Újra megnyitja kapuit a sportolni vágyók előtt Magyarország legnagyobb sport- és életmód fesztiválja, a Fitbalance. Nyolcezer négyzetméteren minden az egészségről szól majd a Papp László Budapest Sportarénában: közel 100 edzővel, 50 kiállítóval, 8 különböző mozgászónával és több mint 100 izgalmas programmal várják az érdeklődőket a szervezők. Az eseményre a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
címkék:
  • Szerző: ripost

A Papp László Budapest Sportarénában eddig már több mint 200 000 embert megmozgató Fitbalance ezúttal is színes programokkal, sportág bemutatókkal, a nagysikerű női zónával és változatos gasztro-kínálattal várja vendégeit.

A legnépszerűbb helyszínen, a nagyszínpadon egymást váltják a sztáredzők, mások mellett Rubint Réka, Schobert Norbert és Tatarek Rezső, akik alaposan megizzasztják majd a tömeget. A színpad házigazdája a népszerű sportriporter, Szujó Zoltán lesz, aki lelkesen készül a feladatra.

„Végzett kosárlabda edzőként nagyon fontosnak tartom a mindennapi testmozgást. Nemcsak beszélek róla, a családom aktív életet él: rendszeresen biciklizünk, futunk, és nemrég elkezdtünk kajakozni a lányokkal. A boldogsághoz szerintem hozzátartozik az egészséges életmód, a testünk egészsége kihat a lelkünkre is. Az, hogy a Fitbalance többezer embert megmozgat, hihetetlen energiákat szabadít fel. Az együtt mozgásnak extra ereje van, motiváló, közösségformáló, igazi endorfinbomba. Nagyon szeretem az ilyen eseményeket, nemrég egy éjszakai futást vezényeltem le, aztán én is lefutottam a távot. Nem kizárt, hogy most is kedvet kapok majd, hogy beszálljak” – mondta el Szujó Zoltán.

Magyarország legnagyobb sport- és életmód fesztiválja 8000 négyzetméteren közel 100 edzővel, 50 kiállítóval és több mint 100 izgalmas programmal várja az érdeklődőket.

Újdonság a Fitbalance Plusz: ez a zóna minden egyes eseményen más-más témára fókuszál majd, első alkalommal a rekreációra. Programjai a bemelegítés és a nyújtás fontosságára hívják fel a figyelmet, hogy elkerülhetők legyenek a sportsérülések, míg a sportrehabilitációval kapcsolatban is kaphatnak hasznos tanácsokat a látogatók.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?